Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ! Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ EUROBANK ΕΙΧΕ "ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ"; ΓΙΑΤΙ "ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ";

http://olympiada.files.wordpress.com/2012/03/147986_b.jpg?w=372&h=231 

ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

Ο Προβόπουλος πριν από λίγο απάντησε σε ερώτηση βουλευτών ότι «Η εκχώρηση απαιτήσεων πιστωτικών ιδρυμάτων σε τρίτους δεν προϋποθέτει προηγούμενη έγκριση ή ενημέρωση της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία έχει αρμοδιότητα μόνο για την εποπτική μεταχείριση των απαιτήσεων αυτών, ώστε να σταθμίζονται καταλλήλως από απόψεως κινδύνου»!! Το Ολυμπία όμως είχε αποκαλύψει αλισβερίσι δανείων σε εταιρείες "άχυρο".... Δανείων που αποδείξαμε ότι ήταν ΚΟΚΚΙΝΑ! Εδώ ο κύριος Προβόπουλος ομολογεί ότι έλεγχε την πιστοληπτική ικανότητα για να σταθμίζει τον κίνδυνο. Στην περίπτωση της Eurobank το έκανε; Γιατί βεβαίως τώρα πρέπει να απολογηθεί για όλα τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών σε οφσορ, όπως και το σκάνδαλο Καρούζου, για τα οποία "δεν πήρε είδηση". Μετά από αυτή την απάντηση, είναι μονόδρομος το τι πρέπει να γίνει.

Διαβάστε: ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ "ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ". ΔΟΛΙΑ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - ΚΟΛΟΣΣΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive