Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ρεπούση: Θα ΞΑΝΑ υποστηρίξουμε τον κ. Καμίνη στο Δήμο της Αθήνας. ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ-Ρεπούση: Θα υποστηρίξουμε τον κ. Καμίνη
Τη στήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς προς τον Γιώργο Καμίνη για τον δήμο της Αθήνας, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, προανήγγειλε η βουλευτής του κόμματος, Μαρία Ρεπούση, μιλώντας στον Mega. «Φυσικά και θα υποστηρίξουμε τον κ. Καμίνη. Θεωρούμε ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός δήμαρχος... ΒΙΝΤΕΟ>>
, ότι μέσα στον χρόνο που έχει και τα προβλήματα που έχει η πρωτεύουσα της Αθήνας, έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο φαίνεται όλο και περισσότερο», τόνισε η κ. Ρεπούση. Η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς σημείωσε ότι «αποφάσεις ακόμα δεν έχουμε πάρει. Δεν έχει γίνει κάποια συνεδρίαση. Εφόσον ο κ. Καμίνης ξαναθέτει υποψηφιότητα. Θεωρώ βέβαιο ότι η Δημοκρατική Αριστερά θα στηρίξει τον κ. Καμίνη, όπως τον στήριξε και την προηγούμενη φορά, αναγνωρίζοντας το έργο του στο δήμο της Αθήνας. Φυσικά δεν έχει κάνει τα πάντα -όσα θα θέλαμε να κάνει- και δεν θα ήταν δυνατό να κάνει στο διάστημα αυτό».
 Πηγή: euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive