Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΠΑ Αυτός είναι ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης. Φώτο και το ιστορικό του

ΦΩΤΟ-Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης
Το FBI έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του 34χρονου δράστη, Aaron Alexis, o οποίος χθές το πρωί επιτέθηκε στη Ναυτική Βάση της Ουάσινγκτον, σκορπώντας το θάνατο. Στη συνέχεια έπεσε νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας. Ο 34χρονος Άαρον Αλέξις... 
που αναγνωρίστηκε ως ο ύποπτος για τους πυροβολισμούς και το μακελειό σε κτίριο του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού στη συνοικία Νέιβι Γιαρντ στη νοτιοανατολική Ουάσινγκτον, όπου έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 12 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου και του ενόπλου, εργαζόταν για το Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών, στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών, ανέφερε ο Ρέι Μάμπους γραμματέας του Πολεμικού Ναυτικού Οι εργασιακοί δεσμοί του Αλέξις με το Πολεμικό Ναυτικό θα μπορούσαν να βοηθήσουν στον προσδιορισμό των κινήτρων του και κυρίως να απαντήσουν στο ερώτημα πως είχε πρόσβαση στο καλά φυλασσόμενο σημείο. Νωρίτερα ένας αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού μιλώντας στο πρακτορείο Ρόιτερς υπό τον όρο της ανωνυμίας επιβεβαίωσε την εργασιακή σχέση του Αλέξις στο στο Νέιβι Γιαρντ και ανέφερε ότι είχε «λάβει γενική απαλλαγή το 2011» μετά από μια σειρά παραπτωμάτων. Ο αξιωματικός που ρωτήθηκε από το πρακτορείο Ρόιτερς, αρνήθηκε να προσδιορίσει τον τύπο του παραπτώματος που έγινε αιτία να εκδιωχθεί από το ναυτικό ο Αλέξις.
Πηγή φωτογραφιών: cnn.com, FBI, bbc.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive