Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Ούτε γι' αυτόν τον φρικτά δολοφονημένο μετανάστη θα δείτε κάποιο δάκρυ. Ήταν απλό προϊόν για τους "ευαίσθητους".

SLAVESΔουλέμποροι τον απήγαγαν, τον βασάνισαν πήραν λύτρα από την οικογένεια του και τον δολοφόνησαν. Οι δολοφόνοι ζουσαν ανάμεσα μας στην "δημοκρατική" Ελλάδα ζώντας τον μυθο τους στην Μυκονο. Το κράτος αφήνει τις σπείρες των δουλεμπόρων ανεξέλεγκτες σε μία Ελλάδα που είχε να δει δουλεμπόριο από την Οθωμανική κατοχή και το ολοκάυτωμα της Ιωνίας. Αυτό είναι το σουξέ στόρυ, όπου οι γενοκτόνοι δουλέμποροι ανάγονται σε "υπέρμαχους του ανθρωπισμού". Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 27χρονου από το Μπαγκλαντές, που είχε βρεθεί ακρωτηριασμένος μέσα σε σακούλα, τον Φεβρουάριο του 2011 στο Χ.Υ.Τ.Α Άνω Λιοσίων.... Για τη δολοφονία συνελήφθη στη Μύκονο ένας 29χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, ενώ αναζητούνται τέσσερις αλλοδαποί συνεργοί του. 
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι πέντε δράστες απήγαγαν το θύμα και το μετέφεραν σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα, με σκοπό να ζητήσουν λύτρα από μέλη της οικογένειάς του, που κατοικούν στο Μπαγκλαντές. Μετά την κατάθεση των 5.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό, οι δράστες δολοφόνησαν τον 27χρονο, για να μην τους καταγγείλει στις αρχές. 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι συνεργοί του φέρονται να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό. 
Σχόλιο ΛΦ: Για όσους δεν κατάλαβαν τον τίτλο, ας διαβάσουν ένα περσινό tweet της κυρίας άσπρο πάτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive