«Αγαπητοί φίλοι γειά σας. Θεωρώ ότι οι μόνοι που δεν θα μπουν σε διαθεσιμότητα στο δημόσιο, είναι όσοι έχουν ειδικότητα σχετικά με μηχανογράφηση, δηλαδή είναι χειριστές Η/Υ ή ειδικότητας πληροφορικής.
Αν καταργηθεί η μηχανογράφηση στο δημόσιο τότε θα καταργηθεί όλο το δημόσιο!! δηλαδή είναι αδύνατον να γίνει αυτό!!Σύμφωνα με το άρθρο 73 παρ. 3 του Ν. 3528/2007 ΦΕΚ 26 τ. Α', οι αιτήσεις μετατάξεων υποβάλλονται στη αρμόδια υπηρεσία προσωπικού τους μήνες Οκτώβριο και Μάρτιο κάθε έτους και εξετάζονται από το οικείο υπηρεσιακό συμβούλιο το οποίο πρέπει να εκδώσει απόφαση εντος 2 μηνών!!
***************Επίσης: Παράταση πήραν τα πιστοποιητικά γνώσης Η/Υ που είναι αναγνωρισμένα από το κράτος μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2013.
κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση Σε κάθε πρίπτωση καλό είναι πριν κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή ειδικότητας, να συμβουλευθείται δικηγόρο που θα σας καθοδηγήσει σχετικά»
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.