Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν ρισκάρει «ατύχημα» κι έρχεται μετά τις γερμανικές εκλογές η τρόικα

Προς αποφυγήν κάθε πιθανού «ελληνικού ατυχήματος»  πριν τις γερμανικές εκλογές, η Τρόικα θα έρθει τελικά στις 23 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχει εντολή να σπάσει τον τσαμπουκά του Έλληνα πρωθυπουργού που έλεγε στη ΔΕΘ πως τα μνημόνια έχουν τελειώσει με το πρωτογενές πλεόνασμα.
Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες στο ελληνικό σύστημα, ο αρμόδιος επί των Οικονομικών Επίτροπος Όλι Ρεν ξεκαθάρισε πως πρώτα θα γίνει έλεγχος και μετά συζήτηση για τα χρηματοδοτικά κενά και ότι τα μοντέλα εξόδου από τα προγράμματα στήριξης σε κάθε χώρα είναι διαφορετικά. Υποστήριξε πως η κάθε περίπτωση ( Ισπανία, Ιρλανδία, Πορτογαλία), θα εξεταστεί ξεχωριστά με στόχο να βρεθεί η βέλτιστη λύση.....
Η διαδικασία αυτή θα γίνει σε συνεργασία με την τρόικα που βρίσκεται σε κάθε χώρα.
«Θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για την Ελλάδα τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο», πρόσθεσε με τη σειρά του ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάιζελμπλουμ.
Μπορεί εντός συνόρων όλες οι πολιτρικές δυνάμεις με τον ένα ή τον άλο τρόπο να λένε πως έρχεται το τέλος των μνημονίων, είναι προφανές όμως πως πρόκειτα για συζήτηση «εσωτερικής κατανάλωσης»  Ο επίτροπος Οικονομικών μιλώντας μετά το τέλος του Eurogroup στο Βιλνούς δήλωσε πως «η κρίση δεν τελείωσε και δεν πρέπει να εφησυχάσουμε». Πιο σαφής τουλάχιστον σε αυτή τη φάση δεν θα μπορούσε να γίνει.
Με δυο λόγια μην περιμένουμε ίση μεταχείριση, κάθε άλλο…
http://rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive