Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΚΑΜΙΝΗ! ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.

Φωτογραφία: η εικόνα αυτή λέει πολλά.. Όταν πέσει η νύχτα όλοι αυτοί με τις ποδίτσες και τις κουκούλες τα λένε παρεούλα..Συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία του δήμου, εδώ και χρόνια - Κακλαμάνης: Κανένα περαιτέρω σχόλιο για το οικονομικό «θαύμα» Καμίνη.Δυσάρεστη για τον δήμαρχο Αθηναίων τροπή, είχε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, όπου συζητήθηκε η έγκριση του ισολογισμού-απολογισμού. Για πρώτη φορά στην ιστορία του δήμου Αθηναίων εδώ και χρόνια ο προέλεγχος απολογισμού - ισολογισμού του 2012 δεν εγκρίθηκε, αφού 16 δημοτικοί σύμβουλοι είπαν «ναι», ωστόσο 10 ψήφισαν «λευκό» και επτά «κατά». Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν 13 δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη....
Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης, δήλωσε: «Ειλικρινά, νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται να  προβούμε σε κανένα σχολιασμό, σχετικά με το οικονομικό «θαύμα» που επιτεύχθηκε την τριετία Καμίνη».
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νίκος Σοφιανός υποστήριξε ότι η δημοτική αρχή υιοθέτησε την πολιτική της «γενικευμένης φορομπηξίας», με «σφαγή μισθών και δικαιωμάτων, απολύσεις και παραπέρα υποβάθμιση υπηρεσιών».
Πρόσθεσε δε ότι ο δήμαρχος επιζήτησε «οικονομική αυτοδυναμία» μέσω της επιβολής νέων φόρων. Όπως χαρακτηριστικά είπε, «στο σύνολο των εσόδων του δήμου, το 65% προήλθε από παράβολα, τέλη και πρόστιμα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive