Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Απάντηση του προέδρου της Ν.Ε. Μαγνησίας του ΛΑ.Ο.Σ κ. Σπύρου Αγγελόπουλου στην κ. Χρυσοβελώνη

Συνεχίζει τη λάσπη η κ. Χρυσοβελώνη
Η βουλευτής του νομού μας , απούσα από τις αγωνίες των συμπολιτών μας και   χωρίς κάποια ουσιαστική παρουσία στη Βουλή, βρήκε άλλη μια ευκαιρία να ασχοληθεί με την εμμονή της, τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.
Αφού προ ολίγου καιρού διαμαρτυρήθηκε έντονα για την αδειοδότηση εκπομπής πανελληνίως του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ – εκ των ελαχίστων νομίμων – έρχεται πάλι να καταγγείλει και μάλιστα να κινητοποιήσει εισαγγελέα και ΣΔΟΕ εναντίον του κ. Καρατζαφέρη για δήθεν επιδότηση που έλαβε ο Λ.ΑΟ.Σ. και δεν απέδωσε στο ίδρυμα «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ».
Έβαλε και τα γνωστά της παπαγαλάκια να μεταδίδουν και να υποστηρίζουν μετά παρρησίας την είδηση, μια είδηση ψευδή, αφού όπως ήταν φυσικό ουδεμία ατασθαλία βρήκαν στα οικονομικά του κόμματος οι αρμόδιοι υπάλληλοι και ποτέ δεν χορηγήθηκαν χρήματα για λογαριασμό του ιδρύματος....

Αντιθέτως ο κ. Καρατζαφέρης παρέδωσε ένα εκατομμύριο ευρώ από το ταμείο του κόμματος στον τότε υπουργό οικονομικών κ. Παπαθανασίου για το ταμείο αρωγής που ποτέ δεν έφθασε στον προορισμό του.
Δυστυχώς κάποιοι επιλέγουν να συνεχίζουν με ψέματα και συκοφαντίες και πυροτεχνήματα, δεν διδάχθηκαν τίποτε από το κατάντημα της κοινωνίας μας.
            Σε μικρό χρονικό διάστημα θα παραλάβουν το επίχειρο της αβελτηρίας τους.
ΣΠΥΡΟΣ  ΕΛ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΛ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 175
374 00  ΝΕΑ  ΑΓΧΙΑΛΟΣ
τηλ. : 6983517258 -  2428069010
τηλ/πον : 2428069009
email: saggelop@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive