Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Επαφές με τον λαό της Νάουσας από τον ΛΑ.Ο.Σ.

Επαφές με τον λαό της Νάουσας από τον ΛΑ.Ο.Σ.
Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. Ημαθίας βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Νάουσα, στο κεντρικό πάρκο, μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια του κόμματος στα καφέ της πόλης. Μιλώντας με την Πρόεδρο της Ν.Ε. κα. Έλσα Μανωλοπούλου, στο τραπεζάκι που είχαν στήσει, στην είσοδο από το Κιόσκι, μας ενημέρωσε... ότι ήταν η δεύτερη εξόρμηση που είχε προγραμματιστεί για την πόλη της Νάουσας. Είχε προηγηθεί επίσκεψη στην πόλη αυτή στο παζάρι, στην αγορά, στα σπίτια. Σε ερώτησή μας αν αυτή τους η κίνηση σημαίνει προεκλογική προετοιμασία, μας απάντησε ότι "δεν σημαίνει τίποτε από όλα αυτά, αν και ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο, απλά είναι αποκλεισμένος από τα μεγάλα Μ.Μ.Ε. και ο κόσμος δεν γνωρίζει τις θέσεις του και τις προτάσεις του. Αν και παραδοσιακά αριστεροκρατούμενη αυτή η ηρωική πόλη,τους έκανε εντύπωση η μεταστροφή του κόσμου σε πατριωτικές αξίες και εθνική μεταβολή". Χαρακτηριστικό παράδειγμα από την επικοινωνία που είχαν με τους πολίτες, ήταν η μαρτυρία ενός Ναουσαίου που είπε..."ο σοσιαλισμός τον οποίο πιστέψαμε και έπειτα ο φιλελευθερισμός, έφεραν την Νάουσα που έσφυζε από ζωή και δουλειά, στην ανεργία και την εξαθλίωση. Η Ελλάδα πεθαίνει, κι εμείς πρέπει από δω και πέρα πρέπει να σκεφτόμαστε ελληνικά".
- See more at: http://www.24oresimathia.gr/index.php/politiki/item/3003-epafes-me-ton-lao-tis-naousas-apo-ton-la-o-s#sthash.u7XEE8Av.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive