Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Βίντεο: Η Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ για την επίθεση που δέχτηκε από μέλη της Χ.Α στον Μελιγαλά



Είμαστε Έλληνες Πατριώτες, δεν είμαστε τραμπούκοι ούτε ροπαλοφόροι, δεν προκαλέσαμε αν και προκληθήκαμε, όταν προβάλαμε το σύνθημα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΗΓΑΔΑ. 
ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ>>



Κι όμως δεχτήκαμε μπουνιές , σπρωξίματα, κλωτσιές , ύβρεις και απειλές με αποτέλεσμα τραυματισμό μέλους της ΝΕ.Ο.Σ από μέλη της Χ.Α. Στην συνέχεια επικράτησε η ψυχραιμία όταν επιλέξαμε να αποχωρήσουμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας. 


Στην ευρύτερη περιοχή υπήρχε μεγάλη αστυνομική δύναμη που όμως δεν πήρε χαμπάρι τίποτα καθώς στεκόταν σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου μακριά σε ρόλο ρυθμιστή για την στάθμευση των αυτοκινήτων… 


Οι σελίδες της Ιστορίας,όπως η σφαγή στον Μελιγαλά, άλλες φορές επαναλαμβάνονται και άλλες φορές διδάσκουν,εμείς προτιμάμε το δεύτερο και φωνάζουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας ΑΘΑΝΑΤΟΙ! 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>

2 σχόλια:

  1. σιδερη κομματοσκυλε,ασε αν τολμας ελευθερα τα σχολια και σβηνε αν θες τα υβριστικα μονο.καντο και θα σε παραδεχτω.αυτο μην το ανεβαζεις αν θες.το τραβα το βρισιδι η ορεξη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θνητοι τοις Αθανατοις γονυ κλεινατε..... .....Καποιοι δεν διδαχτηκαν τιποτα απο τα Γεγονοτα του παρελθοντος και θελουν να επαναληφθουν. Παραλληλα δε γινονται η κολυμβηθρα του Σιλωαμ για τα εγκληματα της Αριστερας .....Ντροπη σ αυτους που βεβηλωσαν τον τοπο θυσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive