Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ:«Φραγμός στα άκρα, η ανασυγκρότηση του αστικού χώρου»

«Αλλαγή πολιτικής πριν είναι πολύ αργά, και ανασύσταση του αστικού κομματικού χώρου, που σήμερα έχει καταλυθεί χρειάζεται η χώρα» σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος από τον Βόλο όπου βρέθηκε χθες το απόγευμα συνέστησε «στα πολιτικά κόμματα και δη στους συγκυβερνώντες σοβαρότητα, ώστε να σταματήσουν με την πολιτική τους τα τροφοδοτούν τα άκρα»....

Ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας σε συγκέντρωση οπαδών του κόμματος του αλλά και στη συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε στο δημαρχείο του Βόλου εμφανίστηκε «ανήσυχος για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στην χώρα μας, καθώς τα χθεσινά τραγικά γεγονότα στο Κερατσίνι, όσο και αυτά που προηγήθηκαν σε Μελιγαλά και Κομοτηνή αποτελούν τον πρόλογο και όχι τον επίλογο της πολιτικής ζωής του τόπου».
«Με τα γεγονότα αυτά, πέσανε οι μάσκες» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος μίλησε για έλλειψη δημοκρατίας, που τροφοδοτούν δυνάμεις όπως οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή. Κανονικά θα ΄πρεπε να ζητήσω εκλογές για να διορθωθεί το λάθος των εκλογών, αλλά οφείλουμε να σεβαστούμε το Σύνταγμα και να μην δώσουμε την ευκαιρία στον Σαμαρά να αποδράσει. Ακόμη και το σοβαρό κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ, βλέποντας ποιοι έχουν εισχωρήσει στην Βουλή με ψάχνει. Οι επιλογές των ψηφοφόρων στις εκλογές του 12 δεν ήταν προιόν ελεύθερης αλλά καταπιεσμένης βούλησης, ενώ ο κόσμος συνεχίζει να πιέζεται από την ανεργία και την φτώχεια».
Στη συνέχεια ο κ. Καρατζαφέρης, επέκρινε την Χρυσή Αυγή «για την πολιτική του εκφοβισμού που ακολουθεί» και υποστήριξε πως «ο αρχηγός της κ. Μιχαλολιάκος δεν μπορεί πλέον να ελέγξει τον στρατό των ατάκτων του». Τις ίδιες αμφιβολίες για το «κατά πόσο μπορεί να ελέγξει το σύνολο της ΕΛΑΣ εξέφρασε και για τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Δένδια».
Ακολούθως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε «θύμα της Αμερικανικής παρεμβατικής πολιτικής στην εγχώρια πολιτική ζωή του τόπου, καθώς οι ΗΠΑ φροντίζουν να εξαφανίζουν όποιον τους χαλάει τα σχέδια, όπως συνέβη με τον Μπερλουσκόνι και τον Γιούνκερ. Επέκρινε δε τον αντιπρόεδρο κ. Βενιζέλο που παρότρυνε τον Ομπάμα για την επέμβαση των ΗΠΑ στη Συρία, όταν το Βρετανικό Κοινοβούλιο κι άλλες χώρες διαφώνησαν ανοικτά με αυτή την προοπτική. Πάντως σιγά σιγά αρχίζω να αισθάνομαι ικανοποίηση βλέποντας τις συναντήσεις που είχαν οι πολιτικοί μας με την Πρόεδρο της Ρωσικής Δούμα. Ποτέ δεν είναι αργά».
Σχολιάζοντας την οικονομική πολιτική ο κ. Καρατζαφέρης επέκρινε την κυβέρνηση «που υπηρετεί τις τράπεζες, οι οποίες παρά την κρίση παρουσιάζουν τεράστια κέρδη και την ίδια στιγμή μεγάλες επιχειρήσεις φεύγουν από την χώρα μας, ελέω φορολογικής πολιτικής».
Αναφερόμενος στο κόμμα του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αφού δήλωσε «περισσότερο αξιοπρεπής τώρα, από την στιγμή που αποχώρησαν από το κόμμα οι «μαύρες γάτες» και παρά τα μικρότερα εκλογικά ποσοστά που καταγράφουμε». Δήλωσε πως «οργανωτικά το κόμμα βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο» και προέβλεψε πως «θα δυσαρεστήσει το σύστημα και τα συστημικά ΜΜΕ που δεν το παίζουν πλέον με την επιστροφή του στην Βουλή. Μπορεί το σύστημα να θέλει τον ΛΑΟΣ εκτός Βουλής και μένα μόνο μέσα σε αυτήν, αλλά θα συνεχίσουμε την ρήξη μαζί τους».
Όσον αφορά στην παρουσία του κόμματος του στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και στις ευρωεκλογές, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε πως «αν και είναι νωρίς επιδίωξη μας είναι η αυτόνομη και αξιοπρεπής παρουσία μας παντού».     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive