Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Καταπλακώθηκε από κοντέινερ. Και όμως η εφτάψυχη οδηγός έζησε, αν και τρόμαξε .. λίγο. Δείτε τις φωτογραφίες

Αυτοκίνητο καταπλακώθηκε από κοντέινερΚανείς δεν πίστευε πως θα βγει κάποιος ζωντανός από αυτό το αυτοκίνητο που ίσα που φαινόταν κάτω από το γιγάντιο κοντέινερ. Το ατύχημα σημειώθηκε στην Κίνα, την ώρα που το αυτοκίνητο κινείτο παράλληλα με τη νταλίκα που μετέφερε το κοντέινερ. Το όχημα έγειρε και έπεσε στο πλάι με αποτέλεσμα το κοντέινερ να αποκολληθεί και να καταπλακώσει το αυτοκίνητο. 
Όπως γράφει η Daily Mail, οι πυροσβέστες χρειάστηκε να περιμένουν είκοσι λεπτά μέχρι να φτάσει γερανός και να σηκώσει το κοντέινερ ώστε να μπορέσουν να δουν τι συνέβαινε από κάτω.  Προς μεγάλη τους έκπληξη οι διασώστες και το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο άκουσαν φωνές .. ΦΩΤΟ>>μέσα από το αυτοκίνητο που είχε σχεδόν ισοπεδωθεί. 
Προς ακόμα μεγαλύτερη έκπληξή τους- και ανακούφιση όλων- η οδηγός που είχε εγκλωβιστεί μέσα όχι μόνο απεγκλωβίστηκε με ασφάλεια αλλά και χωρίς κανένα σοβαρό τραυματισμό.
Δείτε τις φωτογραφίες... 










1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive