Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΩΡΑ. Τελικό: Ελλάδα-Λετονία 1-0

Τελικό: Ελλάδα-Λετονία 1-0
Η εθνική μας έκανε το χρέος της επικρατώντας με 1-0 της Λετονίας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αλλά αυτή την φορά δεν ήρθε το "δώρο" από την Σλοβακία, η οποία έχασε στην έδρα της με 1-2 από τη Βοσνία...
Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας μέσω των μπαράζ, εκτός και αν η Βοσνία "στραβοπατήσει" σε ένα από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Λιχτενστάιν και Λιθουανία και η ομάδα μας κάνει το δύο στα δύο ενάντια σε Σλοβακία και Λιχτενστάιν. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 58 ο Σαλπιγγίδης με ωραίο πλασέ μετά από θαυμάσια πάσα του Σαμαρά. Η εθνική μας ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίωρο, όπου έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει. Στην επανάληψη έπεσε η απόδοσή της, αλλά πέτυχε το πολυπόθητο γκολ και πήρε αυτό που ήθελε. Η Ελλάδα έμεινε στις καθυστερήσεις με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κατσουράνη. Με με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς και η Λετονία, καθώς στο 86 αποβλήθηκε ο Ρούγκινς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive