Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Μεγάλη επιχείρηση το βράδυ της Παρασκευής στην παραλία της Πρέβεζας, για την πάταξη του παρεμπορίου - Αποκλειστικές PHOTO & VIDEO

Μεγάλη επιχείρηση το βράδυ της Παρασκευής στην παραλία της Πρέβεζας, για την πάταξη του παρεμπορίου - Αποκλειστικές PHOTO & VIDEO

 Η άψογη συνεργασία Αστυνομίας και Λιμενικού «καθάρισε» τον πεζόδρομο στην παραλιακή της Πρέβεζας...

Φαίνεται πως γίνεται μια καλή αρχή ενάντια στο παρεμπόριο στην Πρέβεζα αφού μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες προϊόντων απομίμησης.
Μετά την επιχείρηση που πραγματοποίησε εχθές το μεσημέρι (Δείτε εδώ...) η αστυνομία, όπου μετά τον εντοπισμό ενός αλλοδαπού υπηκόου Μπαγκλαντές ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο προϊόντα απομίμησης προς πώληση και την έρευνα που έγινε στο σπίτι όπου έμενε στην Πρέβεζα, κατασχέθηκαν πλήθος λαθραίων εμπορευμάτων, εχθές το βράδυ έγινε νέα επιχείρηση αυτή την φορά στην παραλιακή της Πρέβεζας.
Το βράδυ της Παρασκευής σε μια πολύ καλά συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας και του Λιμενικού κατασχέθηκαν πλήθος απομιμητικών προϊόντων ενώ πραγματοποιήθηκε και μια σύλληψη.
Η επιχείρηση - Η άψογη συνεργασία Αστυνομίας και Λιμενικού «καθάρισε» τον πεζόδρομο στην παραλιακή της Πρέβεζας
Η όλη επιχείρηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:30 με αστυνομικούς της ασφάλειας Πρέβεζας αλλά και στελέχη της Λιμενικής Αρχής να έχουν κατακλύσει την παραλιακή περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να δράσουν.
Οι αλλοδαποί βρίσκονταν ήδη στις θέσεις τους περιμένοντας την ώρα όπου οι «συνεργάτες» τους θα τους έδιναν το πράσινο φως για να απλώσουν την πραμάτεια τους, ελέγχοντας τις εισόδους της παραλίας για πιθανόν ύπαρξη ανδρών αστυνόμευσης.
Όταν όλα ήταν «καθαρά» άπλωσαν τα προϊόντα τους αλλά δεν είχαν όμως αντιληφθεί ότι αστυνομικοί και λιμενικοί βρίσκονταν ήδη σε απόσταση αναπνοής.
Αστυνομικοί και λιμενικοί κατάφεραν να κατασχέσουν μεγάλες ποσότητες από αντικείμενα, ρολόγια, τσάντες κ.α., ενώ οι αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή κατά την διάρκεια της οποίας πολλά από τα αντικείμενα που πρόλαβαν να πάρουν μαζί τους σκόρπισαν στην παραλία.
Το θράσος των αλλοδαπών
Αφού συγκεντρώθηκαν τα κατασχεθέντα προϊόντα δύο από τους τέσσερις (οι άλλοι εξαφανίστηκαν)  αλλοδαπούς αφρικανικής καταγωγής, προσπαθούσαν να πλησιάσουν τους αστυνομικούς και να μαζέψουν τα προϊόντα που είχαν πέσει στο έδαφος.
Οι άντρες των αρχών, πεζοί, κατάφεραν να συλλάβουν έναν από αυτούς μετά από καταδίωξη, ο οποίος μάλιστα αντιστάθηκε στην σύλληψη, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι τόσο οι αστυνομικοί όσο και οι λιμενικοί έκαναν και με το παραπάνω σωστά την δουλειά τους την στιγμή μάλιστα που όλη η επιχείρηση πραγματοποιούνταν ανάμεσα σε κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σχόλια υπέρ της επιχείρησης αυτής για την πάταξη του παρεμπορίου στην Πρέβεζα ήταν πολλά ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολιάζοντας όλο αυτό που διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια τους τόνισαν συγκεκριμένα «Επί τέλους να καθαρίσει η παραλία μας…»
Τα προϊόντα που κατασχέθηκαν ήταν τόσα που το όχημα του Λιμενικού που έφτασε στην παραλία να  παραλάβει αυτά αλλά και τον συλληφθέντα γέμισε στην κυριολεξία.
Τέλος αξίζουν συγχαρητήρια στα στελέχη των αρχών, αστυνομία και λιμενικό και όλους όσους συμμετείχαν στην επιχείρηση, οι οποίοι με επαγγελματισμό κατάφεραν να θέσουν ένα μεγάλο χτύπημα στο παρεμπόριο που τα τελευταία χρόνια μαστίζει την περιοχή μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες τέτοιου είδους επιχειρήσεις θα εξακολουθήσουν να γίνονται έως ότου παταχθεί πλήρως το φαινόμενο στην Πρέβεζα.
 
Δείτε στο video την στιγμή που ξεκίνησε το κυνηγητό για την σύλληψη του αλλοδαπού:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive