Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

KΙ ΑΛΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΠΛΟ

Έτσι εντόπισαν το παράνομο όπλο του βουλευτή της ΧΑΣτο 17ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Ελευσίνα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ακινητοποίησαν για τυπικό έλεγχο το αυτοκίνητο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση. Εντός του αυτοκινήτου εντόπισαν ένα όπλο για το οποίο ο βουλευτής δεν είχε την απαιτουμένη από το νόμο άδεια. Στις ερωτήσεις των αστυνομικών ο κ. Κουκούτσης απάντησε ότι το άφησε στο αυτοκίνητο ο αστυνομικός που υπηρετεί στην προσωπική του ασφάλεια. Όπως ήταν αναμενόμενο οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο από τον οποίο αποδείχθηκε ότι το όπλο, πράγματι, ανήκει σε συνάδελφο τους. Αμέσως σε βάρος του βουλευτή σχηματίστηκε δικογραφία. Πηγές από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης αναφέρουν ότι...
η κατηγορία που θα του αποδοθεί, είναι η παράνομη οπλοκατοχή. Την ίδια ώρα ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ ΑΣ ενώ σε βάρος του σχηματίζεται ποινική δικογραφία για πλημμελή φύλαξη του όπλου. Ταυτόχρονα θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό του σώματος με το ερώτημα της απόταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive