Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ: "Από οξύ πνευμονικό οίδημα πέθανε ο Μ. Ασλάνης"



Δεν επιβεβαιώθηκε ούτε απορρίφθηκε από τη νεκροτομή στη σορό του Μιχάλη Ασλάνη το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης διαπίστωσε ότι ο θάνατος του γνωστού σχεδιαστή μόδας προήλθε από οξύ πνευμονικό οίδημα, το οποίο μπορεί να προκλήθηκε είτε από παθολογικά αίτια είτε από χρήση χαπιών....

Ο κ. Μπουζιάνης απέκλεσε πάντως το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και εξήγησε ότι η ακριβής αιτία του θανάτου του θα αποσαφηνιστεί με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, τα οποία αναμένονται σε έναν μήνα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Ασλάνης βρέθηκε νεκρός περίπου στις 2 μ.μ. της Τετάρτης μέσα στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι.
Εκτιμάται ότι ο θάνατός του είχε επέλθει περίπου 10 ώρες πριν τον βρουν συνεργάτες του στο πάτωμα, δίπλα στο κρεβάτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, δίπλα του υπήρχαν κουτιά με χάπια.
Τον Οκτώβριο είχε προγραμματιστεί εκδήλωση για τα 40 χρόνια του στο χώρο της μόδας και οι συνεργάτες του τον αναζητούσαν μάταια από την περασμένη Κυριακή. Χτες επιχείρησαν ξανά να συνομιλήσουν μαζί του εν όψει της εκδήλωσης χωρίς αποτέλεσμα.
Πηγές που έχουν γνώση της υπόθεσης αναφέρουν ότι στο σπίτι του βρέθηκαν ιδιόχειρα σημειώματα και το ημερολόγιό του, όπου μεταξύ άλλων περιέγραφε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, αλλά πουθενά δεν γινόταν λόγος για αυτοκτονία.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο σχεδιαστής μόδας είχε δηλώσει ότι τον είχαν καταστρέψει οικονομικά δύο γυναίκες.
Ο Μιχάλης Ασλάνης είχε σπουδάσει διακόσμηση, γραφικές τέχνες, ιστορία τέχνης και θεάτρου στο πλάι σπουδαίων καθηγητών, όπως οι ζωγράφοι Τέτσης, Μοσχίδης, Γούναρης και Βακαλό.
Ξεκίνησε την καριέρα του το 1974 και σύντομα κατέκτησε μία από τις πρώτες θέσεις στο χώρο των σχεδιαστών μόδας.
Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Χαλκίδα.

2 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive