Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

Ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ. Έξι οι προσαγωγές από την πρωινή αστυνομική έφοδο στο Πολυτεχνείο.ΒΙΝΤΕΟ

Έξι οι προσαγωγές από την πρωινή αστυνομική έφοδο στο ΠολυτεχνείοΑνακοίνωση, στην οποία καταγράφονται τα ευρήματα από την πρωινή αστυνομική έφοδο στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ελληνική Αστυνομία. Εκτός του δοχείου με εύφλεκτο υλικό βρέθηκαν ένας κάλυκας όλμου, κοντάρια, μια βαριοπούλα, σπρέι πιπεριού και αντιασφυξιογόνες μάσκες. 
Έξι οι προσαγωγές, τριών Ελλήνων και τριών αλλοδαπών. Στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι «παραδόθηκαν προς χρήση στην Πρυτανεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου χώροι, οι οποίοι τελούσαν υπό κατάληψη εδώ και τριάντα χρόνια». Αναλυτικά, εντός του Πολυτεχνείου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:...
Εκατόν εξήντα κοντάρια
Βαριοπούλα με ξύλινο κοντάρι μήκους 77 εκατοστών στο οποίο ήταν προσαρμοσμένο με μονωτική ταινία καλώδιο 85 εκατοστών
Κάλυκας όλμου
Δοχείο με ποσότητα εύφλεκτου υγρού
Πλήθος από σημαίες
Επτά σπρέι πιπεριού
Αντιασφυξιογόνες μάσκες και μάσκα του σκι
Οκτώ κράνη
Τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένας σκληρός δίσκος και μία φορητή συσκευή αποθήκευσης (USB - stick)
Μία ταυτότητα ελληνικών αρχών για την οποία είχε δηλωθεί απώλεια
Μία ταυτότητα Ισραήλ
Μία άδεια οδήγησης εκδοθείσα από γαλλικές Αρχές.

Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Η ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, πέριξ (στις οδούς Στουρνάρη, Μπουμπουλίνας, Τοσίτσα κλπ) και εντός των χώρων του Πολυτεχνείου.

Η επιχείρηση έγινε παρουσία εκπροσώπων της Δικαστικής Αρχής, σε εφαρμογή του Ν. 4009/2011, «ύστερα από καταγγελίες για τη διαμονή παράνομων μεταναστών και χρήση των χώρων του Πολυτεχνείου για την κατασκευή εκρηκτικών - εμπρηστικών μηχανισμών, όπως και για αποθήκευση μέσων που χρησιμοποιούνται σε επεισόδια κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive