Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Σοκ και ερωτήματα για το θάνατο του 19χρονου - Τι λέει ο πατέρας και το υπ. Μεταφορών. Φώτο & Βίντεο

Ο άτυχος νεαρός τραυματίστηκε θανάσιμα πηδώντας από το όχημα επειδή δεν είχε εισιτήριο σε έλεγχο που του έγινε. Ο εισαγγελέας ζήτησε από το τμήμα Τροχαίας Περιστερίου να διερευνηθεί τα αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας. 
Tι λέει το υπουργείο Μεταφορών για το θάνατο του 19χρονουΠαράλληλα, έδωσε εντολή να γίνει πραγματογνωμοσύνη στο λεωφορείο, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν ο 19χρονος «πάτησε το κουδούνι κινδύνου, άνοιξε η πόρτα αλλά αυτομάτως το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, καθώς έτσι είναι προγραμματισμένο και πέφτοντας, έχασε την ισορροπία του»....

Επίσης, θα ληφθούν καταθέσεις από τους γονείς του θύματος, αλλά και τους αυτόπτες μάρτυρες και θα κληθούν άμεσα σε ανωμοτί (χωρίς όρκο) κατάθεση ο οδηγός και ο ελεγκτής.
«Αν υπάρχει κάποιος μάρτυρας, να πει τι έγινε, να μάθουμε και εμείς την αλήθεια. Κανείς δεν το πιστεύει, τι να πιστέψεις; Ότι στα καλά καθούμενα για 1 ευρώ αφαιρείται μια ζωή; Ποιος να το πιστέψει αυτό;», είπε στο Star ο πατέρας του 19χρονου.
Το σοκ και τα ερωτήματα της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στο δρομολόγιο της γραμμής «Ζάππειο - Αγιος Ιερόθεος» είναι πολλά.
«Είδαμε φασαρία μέσα στο λεωφορείο. Εγώ ήμουν ακριβώς πίσω με το αυτοκίνητο. Ο οδηγός μειώνει ταχύτητα, δεν σταματάει και πετάγεται το παιδί έξω χωρίς τη μπλούζα του, γυμνό», δήλωσε μπροστά στην κάμερα του Mega διερχόμενος οδηγός.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ο οδηγός του τρόλεϊ υποστήριξε ότι «άρχισαν να διαπληκτίζονται και ο νεαρός επιχείρησε να κατέβει από το όχημα. Ο ελεγκτής τον πρόλαβε και τον άρπαξε από τη μπλούζα και η μπλούζα σκίστηκε ενώ έσπασαν και τα γυαλιά του ελεγκτή. Μόλις ηρέμησαν, ξεκίνησα για να συνεχίσω τη διαδρομή. Δεν είχαν περάσει λίγα λεπτά και ο νεαρός πήγε τρέχοντας στη μεσαία πόρτα, έσπασε το μπουτόν κινδύνου, το όχημα άρχισε αυτόματα να επιβραδύνει και ωστόσο, ο νεαρός άνοιξε την πόρτα και πήδηξε έξω».
«Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και της δικαιοσύνης», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες), Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στο τραγικό συμβάν.
«Υπάρχουν καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, οι οποίες αποτυπώνουν τα πραγματικά γεγονότα», σημείωσε ο κ. Οικονόμου, συμπληρώνοντας πως δεν επιθυμεί να προκαταβάλει την έρευνα.
«Έχουμε σχηματίσει εικόνα για το θλιβερό συμβάν, αλλά σεβόμαστε τη δικαιοσύνη και την οικογένεια του νεκρού, στην οποία εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», πρόσθεσε ο επικεφαλής της ΟΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive