Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

Ο… πνευματικός άνθρωπος, Λένα Διβάνη έκραξε ως… τζαμπατζή τον 18χρονο νεκρό από αγωνία μη σταματήσουν οι… έλεγχοι

e94c9fec1d4737ab646df2330968a9dc_LΤι ελπίδα μπορεί να έχει στα αλήθεια αυτή η χώρα όταν λίγο μετά τον θάνατο ενός πιτσιρικά για να αποφύγει τον έλεγχο ενός εισιτηρίου στο τρόλεϊ, βγαίνει καθηγήτρια πανεπιστημίου και τον αποκαλεί «τζαμπατζή»; Κι ενώ η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη από το άκουσμα της τραγικής είδησης της απώλειας ενός νεαρού παιδιού στην προσπάθεια του να αποφύγει τον ελεγκτή στο τρόλεϊ, η κυρία Λένα Διβάνη θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να γράψει στο twitter πως: «Συμπέρασμα. Οι ελεγχτές δεν πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους γιατί κάποιος τζαμπατζής μπορεί να πηδήξει έξω από το όχημα. Λογικό». Δηλαδή, κυρία Διβάνη μας, πριν θάψουμε τον έρμο τον πιτσιρικά είναι η κατάλληλη στιγμή να τον εγκαλούμε δημοσίως ως τζαμπατζή; Το γνωρίζατε το παιδί; Ξέρατε αν είχε τα λεφτά για το κωλοεισιτήριο;....
Ξέρετε τί έγινε μέσα στο τρόλεϊ; Και η αγωνία σας ποια είναι; Μη και δε γίνονται οι έλεγχοι και χάσει το κράτος τα έσοδα από τα εισιτήρια; Μη σκας Διβάνη μου. Θα τα πάρει τα λεφτά το κράτος. Έχει τους τρόπους. Και έτσι για να μαθαίνεις: τα μέσα μαζικής μεταφοράς δε τα έκαναν ελλειμματικά οι 18χρονοι τζαμπατζήδες. Αλλά οι Μαυρογυαλούροι αυτού του έρμου του τόπου. Αλλά μιας και… γνωριστήκαμε, να δούμε ποια είσαι κυρία Διβάνη μας που τιτιβίζεις τόσο χαριτωμένα; Σπούδασες βλέπουμε στο Κολέγιο Κινγκς στο Λονδίνο. Λογικά, λοιπόν, θα είχες πάντα 1 ευρώ στην τσέπη για το εισιτήριο σου, ε; Τί δουλειά κάνεις; Είσαι αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιστορίας Εξωτερικής Πολιτικής στο Tμήμα Nομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Δηλαδή πληρώνεσαι από το κράτος για να διδάσκεις 19χρονους! Ο νεκρός θα μπορούσε να είναι φοιτητής σου! Από Σεπτέμβρη να φροντίσεις να διδάξεις στα παιδιά σου ότι υπέρτατο καθήκον τους είναι να χτυπάνε εισιτήριο. Να μπαίνουν λεφτά στα ταμεία, να πληρώνεται κι ο μισθός σου. Διαβάζουμε ακόμη βρε Διβάνη μας ότι το 2010 διορίστηκες μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ. Λες για αυτό να μη σε σοκάρουν οι βίαιοι θάνατοι; Είναι αλήθεια ότι είσαι μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του ανθρώπου; Δε μπορεί να είναι αλήθεια. Δε μπορεί να κάνει μέλος αυτής της επιτροπής τέτοιο δημόσιο σχόλιο όταν κάποιος κυνηγημένος για ένα εισιτήριο έχει χάσει το δικαίωμα στη ζωή. ΥΓ: Το 2008 έγραψες το βιβλίο: «Τί θα γίνω άμα δεν μεγαλώσω». Δε το στέλνεις στους συγγενείς του θύματος που είναι βέβαιο ότι δε θα μεγαλώσει. Βρε τον… Τζαμπατζή! 

1 σχόλιο:

  1. Από τη φωτό καταλαβαίνω ότι η κ. Διβάνη το πνεύμα τόχει ανάμεσα στα σκέλια και το μοιράζει σε τίποτα κοριτσάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive