Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Toν Μπρέσεβιτς πήρε η ΑΕΚ. Ο Κροάτης θα φορά τη φανέλα της Ένωσης για τα επόμενα τρία χρόνια

Πήρε Μπρέσεβιτς η ΑΕΚΗ ΑΕΚ βρήκε και πήρε τον επιθετικό που αναζητούσε. Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και συμφώνησε σε όλα με την Ένωση, υπογράφοντας ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο θα διαρκεί τρία χρόνια.
Ο Μπρέσεβιτς αποκτήθηκε από την ΑΕΚ ως ελεύθερος από την σλοβενική Κόπερ. Στην Κόπερ έκανε τις δύο καλύτερες σεζόν της καριέρας του, η οποία ξεκίνησε από την Γκόριτσα, συνεχίστηκε για λίγο στην Κίνα (με την Σαάνξι Τσάνμπα), είχε ένα σταθμό στη Σίμπενικ και (συμπεριλαμβανομένων και των δυο χρόνων στην Κόπερ) απαριθμεί 96 συμμετοχές και 30 γκολ σε τέσσερα χρόνια. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΑΕΚ:...
«Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ivan Brecevic. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό διάρκειας τριών χρόνων».

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ιβάν Μπρέσεβιτς αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου. Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ τώρα είναι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε τους στόχους μας και να δικαιώσω τη μεταγραφή μου».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive