Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ. ΒΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ PHOTOSHOP;

ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ -ΚΟΝΑΚΙ -ΜΟΛΟΤΟΦ -ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΓιατί τα φράγκα; Για το ΕΣΠΑ που “εγκρίθηκε” για την ανακαίνιση της Μονής. Έλα όμως που οι Εσφιγμενίτες εδώ και μισό αιώνα δεν δίνουν …δεκάρα για “φράγκα, προγράμματα και αξιοποίηση της περιουσίας”. Γι’ αυτό βαπτίστηκαν “καταληψίες” βρε θεομπαίχτες; Καταληψίες από ποιόν; Υπάρχει δηλαδή κανένας υπεραιωνόβιος που εκδιώχθηκε τον 20ο αιώνα από τους νυν και τώρα επανήλθε για να διεκδικήσει; Μόνο ο Μητσοτάκης θα μπορούσε να το κάνει, αλλά εξ’ οσων γνωρίζουμε δεν είχε φορέσει ποτέ του ράσο. ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ λοιπόν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί. Δείτε την φωτό με τον μοναχό – θαύμα της φύσης. Χέρι μεγαλύτερο και από του Τιραμόλα. 

ΔEITE>>


1) Φαίνεται ότι το μπουκάλι είναι αντεστραμμένο γιατί το φωτεινό σημείο βρίσκεται από την κάτω μεριά, ενώ λογικά έπρεπε νά “ναι από πάνω, λόγω ουρανού και ηλίου.
2) Το περιεχόμενο δε φαίνεται να έχει πυκνότητα, άρα έπρεπε να σχηματίζεται αμυδρά η γραμμή του καλωδίου πίσω από το μπουκάλι.
3) Δεν υπάρχει καπνός στη φωτιά και η φλόγα φαίνεται θολή στις άκρες. Ένδειξη ότι ενδεχομένως έχει δουλέψει photoshop ή εντολή blur tool.
4) Το κενό αέρος στο πίσω μέρος του μπουκαλιού δεν είναι οριζόντιο και έχει κλίση προς τα πίσω (photoshop, εντολή rotate).
5) Ο φωτογράφος βρίσκεται σε τέτοια θέση που λογικά αν έπεφτε η μολότοφ θα φωτογράφιζε την φωτιά που θα προκαλούσε.
Ποτέ μην εμπιστεύεστε αυτό που βλέπετε, τις μεγαλύτερες προβοκάτσιες τις έχουν κάνει με φωτογραφίες και βίντεο.

3 σχόλια:

  1. Γελοίες προφάσεις. Και φυσικά υπάρχει και δεύτερη φωτογραφία. Αυτήν δε θα την αναλύσετε? 4 μολότοφ έριξαν αυτοί που έχουν χέρια για να κάνουν μόνο σταυρούς... Καμία ντροπή. Τα ίδια είστε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλιοημερολογίτες, υπέρθρησκοι και νηγρασιάτες είναι όλοι κρυφομονοφυσίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive