Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΟΙ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ. ΚΑΜΠΟΥΛ η Αθήνα. "Γάζωσαν" με Καλάσνικοφ αστυνομικoύς της ομάδας "Δίας" - Τρομοκράτες οι δράστες;

Σε Φαρ Ουέστ μετατράπηκαν το πρωί οι Αμπελόκηποι, λίγα μέτρα από τη ΓΑΔΑ. Οι άγνωστοι δράστες δεν σταμάτησαν σε έλεγχο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, κατέβηκαν από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και με ΑΚ-47 άρχισαν να «γαζώνουν». Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά.
Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα, καθώς το περιστατικό σημειώθηκε στις 8:40 το πρωί, στην οδό Κεδρηνού, σε μία πολυσύχναστη περιοχή, πίσω ακριβώς από το Εφετείο Αθηνών και δύο τετράγωνα μακριά απο τη ΓΑΔΑ. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να καλυφθούν σύντομα και να αποφύγουν τα πυρά, ενώ διερχόμενοι πολίτες άρχισαν να τρέχουν δεξιά και αριστερά για να γλυτώσουν....

Αυτή τη στιγμή, οι Αστυνομικές Δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των επικίνδυνων οπλοφόρων στους Αμπελόκηπους και στου Γκύζη. Έχουν εγκαταλείψει λίγα μέτρα από το σημείο της συμπλοκής, στην οδό Αχαίας, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, ένα Golf γκρι, αλλά όχι όμως και τα Καλάσνικοφ. Το αυτοκίνητο δεν εμφανίζεται να έχει κλαπεί.
Δεν αποκλείεται οι δράστες να είναι σεσημασμένοι ή να εμπλέκονται ακόμη και σε υποθέσεις τρομοκρατίας, εκτιμούν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. κρίνοντας από το βαρύ οπλισμό που έφεραν αλλά και από την αποφασιστικότητα να προκαλέσουν ακόμη και το θάνατο των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που επιχείρησαν να τους ελέγξουν. Ο έλεγχος επιχειρήθηκε αφού το όχημα με τους δράστες κινούνταν ύποπτα. Δεν αποκλείεται και να ετοίμαζαν κάποια ληστεία στην περιοχή.
Οι βολές που έριξαν ήταν κατά ριπάς και όχι στον αέρα, αλλά εναντίον των αστυνομικών. Στο σημείο, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πώς βρέθηκαν τουλάχιστον 8 με 9 κάλυκες από Καλάσνικοφ.
Η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να μεταφέρει το αυτοκίνητο στα εργαστήρια της προκειμένου να αναζητήσει στοιχεία για τους δράστες. Την ίδια στιγμή «οργώνει» την περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών, που δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ λίγα μόλις μέτρα από τον καλύτερα φυλασσόμενο χώρο που είναι η ΓΑΔΑ.
Πληροφορίες αναφέρουν πώς έχουν ήδη γίνει οι πρώτες προσαγωγές, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για τους δράστες.
Η Αθήνα πλέον έχει μετατραπεί σε Σικάγο, όπου δράστες ανοίγουν πυρ σε πολυσύχναστους δρόμους. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive