Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ; "ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ "ΔΩΡΩΝ" ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΔΕΝΔΙΑ, ΚΑΜΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΟ: Αν "βοσκάγαμε στα μάρμαρα", θα πιστεύαμε ότι όλα αυτά είναι .. τυχαία. Η μεν Χ.Α. ΕΠΕΛΕΞΕ μέρα διανομής τροφίμων σήμερα 24/7 ημέρα "αποκατάστασης" της "Δημοκρατίας" απο την χούντα. Τυχαίο; Δεν θα μπορούσε να γίνει χθές ή αύριο; Όμως έτσι δεν θα δινόταν "δώρο" στον Δένδια να επιβάλλει την "απαγόρευση συναθροίσεων" φέροντας στο νού μας ότι πρίν 40 χρόνια ενάντια σ`αυτήν την πρακτική παλεύαμε. Δίνουν έτσι οι Χρυσαυγίτες  στον Δένδια το .. δωράκι του για το παίξει ... μάγκας. Άλλο δωράκι δίνουν και στον ηλίθιο Καμίνη που "αγριεύει" κι αυτός δίνοντας εξετάσεις στον αναρχοαριστερό χώρο που τον στηρίζει. Το μεγάλο πακέτο λαμβάνει ο Μιχαλολιάκος αφού εμφανίζεται ως "προστάτης φτωχών & αδυνάτων" , αντιμέτωπος με το στυγνό κράτος (Που είναι) που δεν τον αφήνει να εκφράσει τη φιλανθρωπική του δράση. Τι θα γίνει το βράδυ; Τα γνωστά, η Χ.Α. θα πάει να μοιράσει τρόφιμα στους πεινασμένους της Αθήνας, ο Δένδιας θα στείλει τα ΜΑΤ, χημικά, φάπες κ.λ.π. και όλα θα γίνουν όπως έχουν προγραμματίσει οι τρείς πρωταγωνιστές. Με το λαό απορημένο και μονίμως πεινασμένο θεατή.
ΤΟ ΔΩΡΟ ΔΕΝΔΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ>>

Την απαγόρευση όλων των συναθροίσεων για σήμερα, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, αποφάσισε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής, με αφορμή τη συγκέντρωση που έχει προγραμματίσει η Χρυσή Αυγή, στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Αττικής, και τη διανομή τροφίμων μόνο σε Έλληνες.
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΑΔΑ ανεφέρεται το εξής: «με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπονται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, σήμερα από 12.00 ώρα έως και την 24.00 ώρα, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών». 
Η απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής, επικαλείται τις διατάξεις του Συντάγματος που προβλέπουν την απαγόρευση συναθροίσεων όταν επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και τη γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Για την απόφαση διευκρινίζεται, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ότι, κίνητρο είναι το κάλεσμα για τη διανομή τροφίμων και ρούχων από τη Χρυσή Αυγή και η αντίδραση του δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη, που χαρακτηρίζει παράνομη τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, καθώς δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία για τη χορήγηση άδειας. Τονίζεται, επίσης, ότι η εκδήλωση αυτή της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει προαναγγείλει ότι θα μοιράσει τρόφιμα και ρούχα μόνο σε Έλληνες αποκλείοντας τις άλλες κοινωνικές ομάδας της περιοχής, δημιουργεί κοινωνικές αντιθέσεις και έριδες.
Παράλληλα, επισημαίνεται ότι οι πληροφορίες της αστυνομίας είναι ότι άτομα που δραστηριοποιούνται στον αναρχικό χώρο, θα εκφράσουν την αντίθεσή τους στην εκδήλωση προκαλώντας γενικευμένα επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive