Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Μία αδύναμη κυβέρνηση και μια διχασμένη αντιπολίτευση. Του Γιώργου Κρικόπουλου

Επιτέλους κοι της Κυβέρνησης και της Αντιπολίτευσης, βάλτε τέρμα στα ήξεις - αφήξεις , και προτάξτε πάνω απ’ όλα τη σωτηρία της πατρίδος. Ξεχάστε την μικροπελατειακή πολιτική και τις προσωπικές σας πολιτικές φιλοδοξίες και αποδείξτε «πειστικά» ότι αγωνίζεστε, όχι για τα συμφέροντα των ξένων <<επιβητόρων>> μας και των ολίγων ντόπιων <<εθνικών>> υπεργολάβων, αλλά για το πως θα δώσετε ελπίδα στον Έλληνα πολίτη που χρόνια τώρα βάλλεται απο τις ανεύθυνες και κακόβουλες πολιτικές σας..  Ο κ. Πρωθυπουργός δεν έδωσε πειστικά δείγματα τόλμης και αποφασιστικότητος έως τώρα,για να οδηγήσει τη χώρα προς τα εμπρός. 
Η κυβέρνηση καθημερινά αποδεικνύει ότι είναι κατώτερη των περιστάσεων, όπως η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών πιστεύει...

, αφού τα άδικα κοινωνικά μέτρα προσπαθεί να τα εφαρμόσει μόνο στη δική τους πλάτη και όχι στις πλάτες όλων των Ελλήνων. 
Η ανεύθυνη αξιωματική αντιπολίτευση και τα άλλα ανερμάτιστα μικρά κόμματα, όλα προϊόντα συγκυριακά και ευκαιριακά της οργής και του θυμού, χωρίς πεπειραμένα στελέχη, χωρίς κάποιο συνεκτικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα, χωρίς ρεαλιστικές προτάσεις με ορίζοντα εφαρμογής, χωρίς αίσθηση του σκληρού και ανελέητου οικονομικού πολέμου που δεχόμεθα, είναι ανίκανα να ορθώσουν αξιόπιστες οικονομικές προτάσεις-λύσεις, που θα δώσουν ώθηση στην πραγματική οικονομία και ελπίδα στον βασανιζόμενο Ελληνικό λαό.

Αλλά ενώ είναι αυτονόητο πως ούτε με τον ένα, ούτε με τους άλλους βγαίνει η χώρα από την κρίση, εν τούτοις, επιμένουν προκλητικά να ψηφοθηρούν εκμεταλλευόμενοι συν- αισθήματα οργής και εθνικής ευαισθησίας. 

Αντιληφθείτε Κύριοι, ότι στη συντριπτική σας πλειοψηφία αποδειχθήκατε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων. Η αυτοκριτική θα ωφελήσει κι εσάς και τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive