Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΑΝΤΩΝΑΚΗΗΗΗ ΣΟΥΡΧΕΤΑΙ !! ΒΟΡΙΔΗΣ: "Υπάρχει κανένα ζήτημα ηγεσίας στη ΝΔ αυτή την στιγμή;" ΑΝ υπάρξει.. αύριο; ΒΙΝΤΕΟ

Τη δική του απάντηση για τις επικρίσεις που δέχτηκε για τις δηλώσεις του σχετικά με τον Ανδρέα Παπανδρέου από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ, έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Σκάι.
«Εγώ λέω κάτι το οποίο έχει μία μόνο ανάγνωση. Εννοώ αυτό που λέω και όχι κάτι άλλο. Και όταν θέλω να πω αυτό το κάτι άλλο, το λέω επίσης το κάτι άλλο. Και θέλω να πω ότι η συζήτηση για τα κίνητρα είναι κατά την άποψή μου μικροπολιτική. Αυτό που έχει σημασία στην πολιτική είναι ότι ανοίγουμε τις μεγάλες συζητήσεις. Για μένα, η συζήτηση, παραδείγματος χάρη, της ιδεολογικής αντιπαράθεσης... της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς είναι μια μεγάλη συζήτηση. Είναι μία ενδιαφέρουσα συζήτηση», τόνισε.
Στο ερώτημα αν έχει ηγετικές φιλοδοξίες ο κ. Βορίδης απάντησε: «Υπάρχει κανένα ζήτημα ηγεσίας στη ΝΔ αυτή την στιγμή; Εντάξει, από εκεί και πέρα μετά από 15.000 χρόνια ή τι θα γίνει, πότε, δεν μπορούμε να το ξέρουμε τώρα αυτό. Εδώ λοιπόν τέτοια ζητήματα δεν τίθενται».



ΒΟΡΙΔΗΣ από realmedialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive