Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΑΛΕΞΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ;

ΠΩΣ Ο "ΤΣΑΡΟΣ" ΧΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ..
Η περίπτωση με την γελοία προκήρυξη για την θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου στο ΤΧΣ(εδώ) ένα από τα παραδείγματα για το πως στρώνει το χαλί στους ανθρώπους του ο Στουρνάρας. Κάτω από τη μύτη του Σαμαρά που τον εμπιστεύεται απόλυτα τακτοποιεί έναν προς έναν τους ανθρώπους του που εντελώς τυχαία, γνωρίζει από την περίοδο που ήταν δίπλα στον Γ. Παπαντωνίου όταν ήταν υπουργός Οικονομικών. Το τελευταίο κόλπο έχει να κάνει με το ΤΑΙΠΕΔ και την Εθνική. Ο Στουρνάρας δεν θέλει τον Σταυρίδη. Ήδη προωθεί δικό του άνθρωπο για την θέση γιατί θέλει να έχει από κοντά τις αποκρατικοποιήσεις. Όπως δεν θέλει και τον Τουρκολιά που είναι ήδη καμμένο χαρτί και όλο το παιχνίδι το κάνει ο Ζανιάς......
Το ερώτημα είναι τι θα κάνει ο Τσίπρας, όταν αλλάξουν τα πράγματα και θα κληθεί να επιλέξει μεταξύ παραπομπής στη Δικαιοσύνη και ασυλίας που θα τον πιέσουν να τους προσφέρει.
Ιδού το ερώτημα στο οποίο θα επανέλθουμε...
Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive