Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών, με αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον γνωστό σχεδιαστή Λάκη Γαβαλά

Συνελήφθη για τέταρτη φορά, λόγω χρεών προς το Δημόσιο, ύψους περίπου 1,5 εκατ. ευρώ. Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κ. Γαβαλά, αν και η υπεράσπισή του ζήτησε να του αναγνωριστεί πρότερος έντιμος βίος και ειλικρινής μεταμέλεια. Ο δικηγόρος του, Ιωάννης Παγορόπουλος προσκόμισε στο δικαστήριο το έγγραφο με το οποίο ο Λάκης Γαβαλάς παραχωρεί στο Δημόσιο το ακίνητό του στην Κάντζα, ώστε να εξοφληθούν τα χρέη του.
 Ο κ. Παγορόπουλος χαρακτήρισε την καταδίκη του πελάτη του ως « επιεικώς ακατανόητη» και πρόσθεσε: «Αντί η Ελληνική Δικαιοσύνη να κυνηγά εξοντωτικά τον Λάκη Γαβαλά..., καλά θα κάνει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να τον βοηθήσει με τον τρόπο που εκείνη ξέρει καλύτερα να εκπληρώσει το συντομότερο δυνατόν τις υποχρεώσεις του προς το Ελληνικό Δημόσιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive