Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Παρουσιάστηκε χθές η Σημαία του ηρωικού αρματαγωγού “Λέσβος” . ΒΙΝΤΕΟ


Κατά την xθεσινή παρουσίαση του βιβλίου «Κύπρος 1974: Η Μεγάλη Προδοσία» που υπογράφει ο Κωνσταντίνος Δημητριάδης, παρουσιάστηκε η σημαία του ηρωικού αρματαγωγού “Λέσβος, την οποία έφερε στην αίθουσα η κ. Χανδρινού, χήρα του Κυβερνήτη, Πλωτάρχη Ε.Χανδρινού!... ΒΙΝΤΕΟ>>

Στη φωτογραφία από αριστερά διακρίνονται: Ο συγγραφέας του βιβλίου Κωνσταντίνος Δημητριάδης, ο βετεράνος της ΕΛΔΥΚ το 1974 Αντώνης Δούλας και ο συντονιστής της παρουσίασης,  Σπύρος Δημητρίου, γραμματέας της Επιτροπής Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων.
Το Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ, με Κυβερνήτη τον Πλωτάρχη Ε.Χανδρινό , απέπλευσε την 22:00 από τις Κεχριές για την Αμμόχωστο της Κύπρου, στις 13 Ιουλίου 1974, μεταφέροντας προσωπικό και υλικά της ΕΛΔΥΚ. Η ώρα που υπολογιζόταν να φτάσει στην Κύπρο ήταν 7 το πρωί της 17ης Ιουλίου. Την 09:00 της 15/7 και ενώ το πλοίο ευρίσκετο εν πλώ, ο Κυβερνήτης επληροφορήθη από το ραδιόφωνο, την εκδήλωση πραξικοπήματος εναντίον του Μακαρίου και ότι ο Αρχιεπίσκοπος ήταν νεκρός.      Διαβάστε περισσότερα »   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive