Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Με δανεικά ρούχα ο Κόλα – Νέες φωτογραφίες του νεκρού κακοποιού


Την ίδια στιγμή, νέες φωτογραφίες του νεκρού Κόλα που έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο, δείχνουν ότι ο Αλβανός εγκληματίας φορούσε ρούχα δανεικά, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι σε αυτό το «κρυφτούλι» του με τις Αρχές είχε αρκετούς συμμάχους, τους οποίους αναζητά η αστυνομία. ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ>>



Μάλιστα, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως δίπλα ακριβώς από το πτώμα υπάρχει ένα μικρό ραδιοφωνάκι, για να ακούει προφανώς τις ειδήσεις. Άλλωστε και η αστυνομία θεωρούσε βέβαιο πως όλο αυτό το διάστημα, Κόλα και Κούπα, παρακολουθούσαν την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, ώστε να ενημερώνονται για την πορεία των ερευνών εντοπισμού τους. Εκτός από το Καλάσνικοφ με τον διπλό γεμιστήρα, το οποίο δεν αποχωριζόταν ποτέ, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο νεκρός κακοποιός είχε μαζί του και ένα μικρό μπαλτά, ίσως για να κόβει τα κλαδιά στα δύσβατα μονοπάτια που έμπαινε μαζί με τον Κούπα με σκοπό μια μέρα να φτάσουν στην πατρίδα τους.

Έτσι, όταν τελευταία διαπίστωσαν ότι υπήρχε ησυχία και τα μέσα ενημέρωσης έπαψαν να ασχολούνται μαζί τους, αποφάσισαν να βγουν από την κρυψώνα τους και να φύγουν για την Αλβανία, προκειμένου να εξαφανιστούν τα ίχνη τους. Άλλωστε, για το λόγο αυτό χθες τα ξημερώματα στην περιοχή της Βροσίνας, πιστεύοντας πως η πυκνή ομίχλη και το σκοτάδι θα τους παρέχει κάλυψη, βγήκαν από την κρυψώνα τους με τη συνέχεια να είναι γνωστή...
Κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό του Κόλα
Εκτός από τα παραπάνω, να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω στο νεκρό Κόλα το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο όλες αυτές τις ημέρες το αποσυναρμολογούσε και έβγαζε την μπαταρία και την κάρτα sim ώστε να μην μπορούν οι Αρχές να τον εντοπίσουν.
Το τηλέφωνο βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και γίνεται «φύλλο και φτερό» προκειμένου να δώσει νέα στοιχεία και ενδεχομένως να βοηθήσει στις έρευνες για το ποιοι τους παρείχαν άσυλο τόσο καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive