Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΧΙΟΥΜΟΡΑΚΙ... Τώρα το twitter μπαίνει στα ράντζα των νοσοκομείων!

Την τεράστια εμπειρία του στα social media σκοπεύει να εκμεταλλευτεί ο νέος υπουργός Υγείας, προκειμένου να ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή, μέσω των μηνυμάτων των ασθενών, για την κατάσταση των νοσοκομείων και για τις επιδόσεις του προσωπικού.
Έτσι από χθες, στα ράντζα των νοσοκομείων της χώρας, δίπλα στο μεταλλικό στήριγμα για τους ορούς, έχει προστεθεί μια ακόμα ειδική κατασκευή στήριξης για smartphones, στην οποία θα τοποθετηθούν κινητά τηλέφωνα συνδεδεμένα σε λογαριασμούς twitter. Με τον τρόπο αυτό οποιοσδήποτε ασθενής θα μπορεί να κάνει διαρκώς updates, να ποστάρει...
παρατηρήσεις ή να ανεβάζει φωτογραφίες και video, ενημερώνοντας τον υπουργό για την πορεία της υπόθεσής του και την εξέλιξη της θεραπείας.
Μάλιστα, οι συνεργάτες του κ. Γεωργιάδη έχουν πάρει εντολή να κάνουν follow τους λογαριασμούς twitter που έχουν τη μορφή «@patient1297_evangelismos», αφού έτσι θα καταχωρούνται οι άρρωστοι followers του υπουργού.
Ο ίδιος ο υπουργός πάντως, όταν ρωτήθηκε τι θα συμβεί σε περίπτωση που κάποιος από τους ασθενείς στα ράντζα αρχίσει να «τρολάρει», απάντησε ότι θα γίνεται αμέσως block και θα γίνεται αναφορά στα κεντρικά του twitter, ενώ θα αναβάλλεται και η περίθαλψή του.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα - Πηγή moufanet)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive