Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Η ομιλία του ΓΑΠ στο TED Global - Ένα πολιτικό φρικιό!


Το πολιτικό 'φρικιό' που λέγεται ΓΑΠ μας θυμίζει εκείνους τους κακόμοιρους κακοφορμαρισμένους των freak shows, ένα τσίρκο των παλιών χρόνων, μια έκθεση σπάνιων βιολογικά ατόμων που θεωρούντο ως "φρικιά της φύσης"......  
PictureΕίχαν ιδιαίτερα σωματικά χαρακτηριστικά, ασυνήθιστα για τον μέσο άνθρωπο, όπως εξαιρετικά ψηλά ή κοντά, άτομα με διπλά αρσενικά και θηλυκά σεξουαλικά χαρακτηριστικά, άτομα με περίεργες ασθένειες ή συνήθειες, καθώς και επιδόσεις συγκλονιστικές για τους θεατές. Βαριά τατουάζ ή τρύπες, κι άλλοι πάλι που κατάπιναν φωτιές ή σπαθιά. Η έκθεση τέτοιων ατόμων έχει πλέον απαγορευτεί Όμως ο ΓΑΠ την έχει ξαναφέρει στη μόδα. Τον καλούν σε διάφορα πανεπιστήμια και φόρουμ και του ζητάν να μιλήσει, για να δουν από κοντά, το πολιτικό φρικιό που κατάφερε να οδηγήσει μια χώρα (σκοπίμως δεν λέμε 'του') στην απόλυτη καταστροφή και υποτέλεια στην παγκόσμια διακυβέρνηση που τόσο πολύ λατρεύει.
Έτσι πήγε και στο TED του Εδιβούργου, στις 11/6/13 για να εξηγήσει 'Την αποτυχία της ηγεσίας στην πολιτική' και ποια ακριβώς είναι η σημασία της λέξης idiot.
Picture
Δεν παρέλειψε να αναφέρει και την 'κλιματική αλλαγή' και όλες τις λοιπές απάτες που χρησιμοποιούν οι γκλομπαλιστές για να κάνουν την επεκτατική τους πολιτική και να εδραιώσουν την κυριαρχία τους πάνω στους ισοπεδωμένους λαούς.
 Πουλάει στη γύρα την πολιτική του ασκήμια, την ιδεολογική του διαστροφή και την ψυχρή και γεμάτη κυνισμό στάση του απέναντι σε έναν ολόκληρο λαό. Κι ο κόσμος πάει... για να δει από κοντά αυτό το σπάνιο πολιτικό φρικιό!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive