Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΩΠΑ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ! Η Κομισιόν τορπίλισε τον διαγωνισμό για ΔΕΠΑ: Αποχώρησαν Gazprom και Sintez

Η Κομισιόν τορπίλισε τον διαγωνισμό για ΔΕΠΑ: Αποχώρησαν Gazprom και SintezΜετά την πρώτη ανατροπή που σημειώθηκε στον διαγωνισμό για την αποκρατικοποίηση των ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ, με την αποχώρηση της ρωσικής εταιρείας Sintez, παρουσιάστηκε νέα εμπλοκή, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε η Gazprom υπέβαλε προσφορά για τη ΔΕΠΑ.
Αυτό προκύπτει σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς μέχρι τη μία το μεσημέρι, οπότε και έληγε η προθεσμία για την υποβολή των προσφορών, η Gazprom δεν έστειλε προσφορά, αλλά ούτε και η M&M Gas Co με αποτέλεσμα να αποβεί άγονος ο διαγωνισμός. H μοναδική που υπέβαλε προσφορά είναι η Socar για τη ΔΕΣΦΑ. Νωρίτερα, όπως προαναφέρθηκε, είχε γίνει γνωστό ότι η ρωσική εταιρεία Sintez απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον διαχειριστή του συστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες....
, η Sintez ειδοποίησε το ταμείο αποκρατικοποιήσεων πως δεν θα υποβάλει δεσμευτική προσφορά για τη ΔΕΣΦΑ και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την αζέρικη Socar προκειμένου να αποκτήσει την εταιρεία.
Αυτό που φαίνεται να διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση των ρωσικών εταιρειών να αποσυρθούν από τον διαγωνισμό ήταν τα αρνητικά μηνύματα από την Κομισιόν σχετικά με την έγκριση της ιδιωτικοποίησης, αφού το τελικό «πράσινο φως» για την αποκρατικοποίηση των εν λόγω δικτύων θα δινόταν στις Βρυξέλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive