Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Άδωνις για απολυμένους & κλείσιμο ΕΡΤ: "Φωνάξτε όσο θέλετε"

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πέρασε έγραψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ότι “σε όλες τις διαδικτυακές ψηφοφορίες το +60% είναι υπέρ της αποφάσεως…φωνάξτε όσο θέλετε μερικοί. Η Κοινωνία ξέρει…”. Ο βουλευτής Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας ανήκει στους πολιτικούς που χρησιμοποιούν συχνά τα social media, κυρίως το Twitter, για να προβάλλουν τις θέσεις τους σε μεγαλύτερα και πιο αντιπροσωπευτικά κοινά.Δεν έχασε λοιπόν την ευκαιρία, και σχολίασε κατά τον συγκεκριμένο τρόπο τις εξελίξεις γύρω από το “λουκέτο” στην ΕΡΤ, και το βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί σε πολιτικό επίπεδο, απειλώντας ευθέως τη συνοχή της κυβέρνησης, από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά αντιδρούν στην απόφαση.

3 σχόλια:

  1. ενα απο τα ψυχικα προβληματα του γεωργιαδη ειναι το βαθυ του μισος για τους βολεμενους ,αυτο του το μισος ομως γινεται προβλημα για την χωρα διοτι τον κανει να θελει το ξεπουλημα και κλεισιμο των παντων αρκει να δει τους βολεμενους να ξεβολευονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ, ΕΔΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άνώνυμε,
    όταν μιλούν οι ...ψυχολόγοι δεν πρέπει να αντιλέγεις.!
    Ό άνθρωπος έχει μπει βαθειά μέσα στο ..εσωτερικό κόσμο του Άδωνι και τον ανέλυσε...!
    Τόσα χρόνια τον παρακολουθεί...Θα τον έχει σίγουρα εμπεδώσει..!
    Εκτός άν το ..εσωτερικό του Άδωνι τον μπερδεύει και
    του στέλνει λαθος μηνύματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive