Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Τα δελτία ειδήσεων επέστρεψαν, παρά την απόφαση της ΕΣΗΕΑ

Τα δελτία ειδήσεων επέστρεψαν, παρά την απόφαση της ΕΣΗΕΑΗ ενημέρωση επανήλθε στις τηλεοπτικές οθόνες ύστερα από πέντε 24ωρα απουσίας δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας στα ΜΜΕ,  με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ,
Παρά τη νέα απόφαση της ΕΣΗΕΑ, για συνέχιση της απεργίας, τα κανάλια παρουσίασαν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων....

Πρώτος επανέφερε το κεντρικό δελτίο του με τον Νίκο Μάνεση ο Alpha, ενώ ακολούθησαν και οι υπόλοιποι ιδιωτικοί σταθμοί, το Mega με την Ολγα Τρέμη και τους σχολιαστές του, ο Ant1 με τη
Ρίτσα Μπιζόγλη, το Star με τον Παναγιώτη Στάθη και τέλος ο ΣΚΑΪ.
Η απόφαση της ΕΣΗΕΑ επέτρεψε σε όποιο μέσο ήθελε να βγάλει δελτίο αλλά με αποκλειστικό θέμα την απεργία και τις εξελίξεις στην ΕΡΤ.
Ο Alpha στο δελτίο του εστίασε κυρίως στις πολιτικές εξελίξεις που σηματοδότησαν οι εξελίξεις στην ΕΡΤ, ενώ Mega, ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ έπαιξαν στα δελτία τους τις εξελίξεις στην Τουρκία κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive