Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση του λουκέτου στην ΕΡΤ. Τι λένε τα διεθνή μέσα ενημέρωσης


Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση του λουκέτου στην ΕΡΤ, αμέσως μετά τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου.

Με τον τίτλο «Η Ελλάδα διακόπτει τη λειτουργία του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού για να εξοικονομήσει χρήματα», το Associated Press... ανάρτησε την είδηση, που αναδημοσίευσαν αρκετά αμερικανικά δίκτυα, όπως το Fox News και το ABC News.
«Η συντηρητική ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει ότι θα διακόψει προσωρινά τη λειτουργία της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, παρά τις έντονες αντιδράσεις των σωματείων», αναφέρει χαρακτηριστικά το αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων, δημοσιεύοντας τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου. 
Για «μαζικές απολύσεις στην ΕΡΤ» λόγω της κρίσης κάνει λόγο το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, ενώ το Euronews αναφέρεται στο λουκέτο της ΕΡΤ στο περιθώριο της απαίτησης της τρόικας για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive