Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Η Υποκρισία των Ελλήνων Βουλευτών , ταυτόσημος με τις δηλώσεις Κασιδιάρη.Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"

Οι Προφητικές εκκλήσεις του Μπερναντρ ΣΩ για το ανθρώπινο αέριο...
Ο  Τζορτζ Μπερναρντ Σω διάσημος  θεατρικός συγγραφεύς  του περασμένου αιώνα  υπήρξε  φανατικός  και απροκάλυπτος υποστηρικτής του Σταλινικού καθεστώτος . Το 1931 επεσκέφθη την Σοβιετική ένωσι,  μετά από τιμητική πρόσκλησι του Σταλιν, για να «εμπέδωση «τις απόψεις του,  τις όποιες εν συνεχεία  μετουσίωσε σε πολλά του έργα...  Μερικές  απο τις δηλώσεις και  κείμενα του , όσο υβριστικά κι αν ακούγονται για την ανθρώπινη ζωή , είναι ταυτοχρόνως τόσο    χρήσιμα  και αποκαλυπτικά ιδιαιτέρως σήμερα , όπου την σύγχυσι του λαϊκισμού και την δειλία των ταγών απογύμνωνε η αποκάλυψις της τραγικής πραγματικότητος ....
.
« Επικαλουμαι  τους χημικούς να ανακαλύψουν ένα «ανθρωπινό» αέριο που θα σκοτώνει ακαριαία και ανώδυνα .Θανατηφόρο αλλα ανθρώπινο , όχι σκληρο.. »  
Ήταν οι δηλώσεις του George Bernard Saw  στην έκδοσi  Listener  της 7ης Φεβρουαρίου 1934… http://www.youtube.com/watch?v=WgpaKkrZex4
Και αυτή την  την ιδια μακαβρια-εκφρασι επικαλεσθηκε ο Αδολφ Αιχμαν – η άλλη όψις του ιδίου νομίσματος, ,  στην δίκη του στην Ιερουσαλήμ το 1962 , αναφέροντας στην υπεράσπισι του το «ανθρώπινο» χαρακτήρα του αερίου Zyclone B  που χρησιμοποιήθηκε για την μαζική εξολόθρευσι των Εβραίων στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως .
Ενώ ο ιδιος ανερυθροιαστος οπαδός του Στάλιν   στο πρόλογο του θεατρικού του  εργου «Στα βράχια »  προς υπεράσπισι –εξυμνησι του  σταλινικού καθεστώτος   γράφει τα εξής:
«Κάθε κυβερνησι είναι υποχρεωμενη να ασκηθη σε μια ποικιλλουσα κλιμακα από την ς εκτελεσι ενός δολοφονου εως την εξολοθρευσι εκατομμυριων αθωων ανθρωπων. Αυτό που αντιμετοιζουμε σημερα ( αναφερται στην Σοβιετικη ενωσι) είναι η αναπτυσσομενη αντιληψι ότι αν επιθυμούμε εάν ορισμένο τύπο πολιτισμού  και μορφώσεως  ( τον σοσιαλισμό αλλά Στάλιν)   πρέπει να εξοντώσουμε το είδος των ανθρώπων που δεν ταιριάζει. Πρέπει να εξολοθρεύσουμε οιανδήποτε ταξι όχι μόνο  με συνοπτική βία , αλλά και ανατρέφοντας τα παιδιά ώστε να γίνουν διαφορετικα.¨.»
Και συνεχίζει ακόμη  πιο συγκεκριμένα. Ο Τζορτζ Μπερναρντ Σω:
«Αλλά ο πιο περίτεχνος κώδικας  αυτού του είδους  θα μπορούσε ακόμη να έχει  αφήσει   απροσδιόριστους , εκατοντάδες τρόπους  με τους οποίους  οι δολιοφθορείς του κομμουνισμού  θα μπορούσαν να τον αποπροσανατολίσουν  χωρίς ούτε καν να είχαν αντιμετωπίσειποτέ  τις στοιχειώδεις ερωτήσεις. Όπως : «σηκώσατε το δικό σας  βάρος στο καράβι του κομμουνισμού? Προσθέτετεε περισσότερα προβλήματα απ’οτι αξίζετε? Κερδίσατε το δικαίωμα της ζωής σε μια πολιτισμένη ( εννοει την σταλινικη) κοινωνία?»
Γι αυτό το λόγο οι Σοβιετικοί έπρεπε  να στησουν ένα ανακριτικό  μηχανισμό   που στην αρχή ήταν η  Cheka (ЧК)  και τώρα ( αναφερεται στο 1931) την Ogpu, (ОГПУ) προκειμένου να τίθενται αυτές οι ερωτήσεις  και να εκκαθαρίζονται ( liquidate) τα πρόσωπα που δεν θα απαντούσαν  ικανοποιητικά»
Βεβαιως στην Ελλαδα όσες φορες κι αν γραφουν αυτά και αλλα περισσοτερα  όπως π.χ  ότι η Ευρωπαικη ενωσις:
1.Κατεδίκασε μΜε την αποφασι του η Συνελεύσεως του Συμβουλίου της Ευρώπης (αρ. 1481/2006),  τα εγκληματα των ολοκληρωτικων  κομμουνιστικων καθετσωτων ( ιδε στο τελος)
2.Καθιέρωσε την 23ην Αύγουστου ως Ευρωπαϊκή ημέρα μνήμης για τα Θύματα του Σταλινισμού και του Ναζισμού
Οι ελληνικές κυβερνήσεις, το ελληνικό κοινοβούλιο  πεισματικά δέσμιο  στην αγκύλωσι του προπατορικού αμαρτήματος του αντικομουνισμού   αρνείται την εφαρμογή αυτών των αποφάσεων. Επιπλέον επιδεικνύει μια πρωτοφανή υποκρισία  στον ανθρωπισμό και την μνημη των θυμάτων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, με την  επιλεκτική Υπερμνησία όσον αφορά στα θύματα του Ναζισμού και ιδιαιτέρως των εβραίων ενώ πλήρη αμνησία στα θύματα του κομμουνισμού.
Αυτή η υποκριτική στάσις  που ταυτίζεται με την πειθήνια υποταγή στη κομμουνιστική διαστροφή ,  ότι όποιος είναι δηλωμένος αντίπαλος του κομμουνισμού δεν είναι δημοκράτης,  συνεπώς πας μη κομμουνιστής =φασίστας ,  έχει φέρει τη Ελλάδα μετά το κατώφλι  του ολοκληρωτισμού, της «πολιτικής ορθότητος»
Διερωτώμεθα:
Έχουν αντιλήφθη οι πολιτικοί μας , τα ΜΜΕ   ότι ουδεμία διαφορά υφίσταται μεταξύ Ναζισμου και Σταλινισμου?
Δεν εμπέδωσαν τις προφητικές εκκλησεις-ευχές-δηλωσεις του Μπερναρντ Σω για «ανθρώπινο» αέριο ?
Έχουν συνειδητοποιήσει ότι όσο εξοβελιστέο   είναι στην Ελλάδα και σε κάθε  δημοκρατική χώρα ένα ναζιστικό κόμμα τόσο εξοβελιστεο είναι και το κομμουνιστικό , εφ όσον χρησιμοποιούν τα ίδια μισητικά σύμβολα  των διεστραμμένων δημιουργών τους..Και τα καταστατικά τους και οι εφημερίδες τους και οι  πράξεις του αρνούνται την ιδέα της ελευθερίας, την λειτουργία του κοινοβουλίου, απαξιώνουν το σύνταγμα  και υβρίζουν βιαιοπραγώντας σε κάθε ευκαιρία?
Δυστυχώς:
Ό,τι δήλωσε ο βουλευτής της ΧΑ για τα θύματα του Ναζισμού –προσβάλλοντας την μνήμη η των θυμάτων αλλά και την ιδέα της Ελλάδος ως προμαχώνα της Ελευθέριας-το ίδιο πράττουν  εδώ και χρόνια όλοι οι Έλληνες βουλευτές,  όταν αρνούνται τοσο κατάφορα την ύπαρξι των θυμάτων του κομμουνιστικού σταλινικού  ολοκληρωτισμού.
Ιασων

Υ.Γ:
Να θυμίσουμε ότι στους 553 ευρωβουλευτές -Σοσιαλιστές, Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (Δεξιά), Φιλελεύθεροι, Πράσινοι κ.ά.- που υπερψήφισαν το Ψήφισμα  για την καθιέρωσι της  23ης Αυγούστου ως ημέρας μνήμης  για τα Θύματα του Σταλινισμού και του Ναζισμού , δεν υπάρχει ούτε ένας Ελληνας. Οι κυριοι του ΠΑΣοκ  και του  «τιμημενου» ΚΚΕ κατεψηφισαν, ενώ οι ευαισθητοι της ΝΔ απειχον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive