Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Νεκρός αστυνομικός στο Δίστομο σε συμπλοκή με κακοποιούς



Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των 5 δραστών, οι οποίοι στις 02:00 τα ξημερώματα αντάλλαξαν πυροβολισμούς με αστυνομικούς σε μπλόκο, στο Δίστομο....

Οι δράστες έφεραν βαρύ οπλισμό και αντάλλαξαν πυρά με τους αστυνομικούς, αφού πρώτα δεν σταμάτησαν σε σήμα για έλεγχο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πήραν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο των αστυνομικών, τον οπλισμό και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους.
Από τα πυρά τραυματίστηκε θανάσιμα στο πόδι ένας 37χρονος αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών. Ο 37χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου και κατέληξε στα τραύματά του.

1 σχόλιο:

  1. καποια στιγμη φτανεις στο σημειο να πεις "καλα να παθετε" γιατι οταν συλλαμβανετε καποιο απο αυτα τα αλβανικα εγκληματικα καθαρματα το πιανετε παραμασχαλα και το τρεχετε απο τον εισαγγελεα στον ανακριτη και απο τον ανακριτη στον εισαγγελεα και μαλιστα με αλεξισφαιρο γιλεκο για προστασια αντι να βρειτε ενα "λογο" και να το "φατε" το καθαρμα να καθαρισει ο τοπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive