Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ. Λάθρο ζητούν να μην κλείσει η κρατική τηλεόραση - Βίντεο

Σε πρωτοφανές παραλήρημα φαίνεται ότι βρίσκονται όσοι διαδηλώνουν έξω από το κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. Λαθρομετανάστης ο οποίος ουδείς γνωρίζει τι και ποιον εκπροσωπεί –εκτός του εαυτού του- μίλησε κάτω από τις επευφημίες των συγκεντρωμένων «ως η φωνή των ανθρώπων μέσα στην Αμυγδαλέζα», ζητώντας να μην κλείσει το κρατικό κανάλι.
Των ανθρώπων υπενθυμίζεται που πιάνονται στο κέντρο της Αθήνας και αφήνονται ελεύθεροι στην Ανάβυσσο. Των ανθρώπων που από τότε που ξεκίνησε το κατευθυνόμενο ρεύμα της λαθρομετανάστευσης προς τη χώρα μας έχουν συρρεύσει τουλάχιστον 2 εκατομμύρια αλλοδαπών...
που κανονικά δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονταν στην φθίνουσα –από κάθε άποψη-   Ελλάδα. Των ανθρώπων που σε λίγο θα έχουν το δικό τους λατρευτικό χώρο επειδή έτσι το απαίτησε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ., Ερντογάν, των ανθρώπων τέλος που ευθύνονται για εκατοντάδες δολοφονίες Ελλήνων. Πρόκειται σίγουρα για μια «θνήσκουσα» Ελλάδα, μια Ελλάδα που έχει χάσει την ταυτότητά της , τον προσανατολισμό της  την ουσία που κάποτε είχε και το «πανηγυράκι» έξω από την ΕΡΤ καλά κρατεί.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive