Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Δεν θα ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης – 2 προς 1 οι υπουργοί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ακρίδες.. με πράσινους & μπλέ κόκκους


Ο φερόμενος ως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, αφού οι συνταγματολόγοι αποφάνθηκαν ότι δεν απαιτείται κάτι τέτοιο από τη στιγμή που υπάρχει η δεδηλωμένη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr ο ανασχηματισμός θα γίνει από Δευτέρα και υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για το ποιος θα αναλάβει το κρίσιμο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπουργοί θα μοιραστούν 2 προς 1 μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός για τη νέα δημόσια τηλεόραση θα είναι ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος είναι τώρα ο καθ' ύλην αρμόδιος στο ΠΑΣΟΚ για την επικοινωνία....

Το σχέδιο για την ΕΡΤ προβλέπει ότι οι 3.000 εργαζόμενοι θα μείνουν μόνο για τρεις μήνες και στη συνέχεια το οργανόγραμμα θα αποφασιστεί από τον μάνατζερ του BBC.
Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν ότι πιθανόν θα γίνει συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Ευάγγελο Βενιζέλο «για συμβολικούς λόγους», όπως επισημαίνουν, προκειμένου να δοθεί το μήνυμα της κυβερνητικής σταθερότητας και της απρόσκοπτης πορείας της νέας δικομματικής κυβέρνησης. Οι ίδιες πηγές επικρίνουν με δριμύτητα τον Φώτη Κουβέλη, ο οποίος, όπως λένε, είχε συμφωνήσει για τα πάντα και το μόνο που έμενε υπό διαπραγμάτευση ήταν ο αριθμός των εργαζομένων. «Τα άλλαξε στη σύσκεψη ο κύριος Κουβέλης» ισχυρίζονται κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου

1 σχόλιο:

  1. - ΔΥΣΤΥΧΩΣ,
    ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ...) ΠΛΕΝΕΙ ΜΕ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ... ΚΟΚΚΟΥΣ!

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ... ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!

    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΙΣ:

    ΛΑ.Ο.Σ., ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive