Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

TΩΡΑ. Απεργία μέσα στις Πανελλαδικές αποφάσισε η OΛΜΕ


Απεργία μέσα στις Πανελλαδικές αποφάσισε η OΛΜΕ
Απεργία στις Πανελλαδικές εξετάσεις αποφάσισε και επίσημα πλέον η ΟΛΜΕ. Πιο συγκεκριμένα υπερψηφίστηκε με ψήφους 9 υπέρ και 2 κατά (ΕΣΑΚ ΔΕΕ παράταξη του ΚΚΕ) από το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ το απεργιακό πρόγραμμα. Σύμφωνα με την πρόταση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης που θα τεθεί υπό την κρίση των τοπικών ΕΛΜΕ προτείνεται:..

-24ωρη απεργία την πρώτη ημέρα των εξετάσεων (17/5) και

-πενθήμερη απεργία από τις 20 έως τις 24/5.

Μάλιστα γενικές συνελεύσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις ΕΛΜΕ στις 14/5 ημέρα Τρίτη και Γ.Σ. Προέδρων την Τετάρτη 15/5.

Εάν η πρόταση της ΟΛΜΕ συγκεντρώσει την απαιτούμενη πλειοψηφία και αρχίσει η απεργία, θα ξαναγίνουν Γ.Σ. έως τις 24/5 για περαιτέρω εκτίμηση της κατάστασης και συνέχιση της απεργίας.

Νωρίτερα, σε συνάντηση που είχε ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος με το προεδρείο της ΟΙΕΛΕ, δεσμεύτηκε ότι το ωράριο διδασκαλίας δεν θα αυξηθεί για τους καθηγητές των ιδιωτικών σχολείων.
Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αρβανιτόπουλος
Στο Μέγαρο Μαξίμου μεταβαίνει αυτή την ώρα ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Μετά και την απόφαση που πάρθηκε από την ΟΛΜΕ για απεργιακές κινητοποιήσεις στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από το υπουργείο Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive