Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΜΥΓΑ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ; "ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ O Χ.ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ" Φ.Πιπιλή: Αντεπίθεση στην ΧΑ για το αλκοτέστ. ΒΙΝΤΕΟ.

Nέα επίθεση κατά των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου από την βουλευτή της ΝΔ, Φ.Πιπιλή.
Ανταποδίδοντας το γεγονός ότι ο κοινοβουλευτικός εκπσόσωπος της ΧΑ, Χ.Παππάς το πρωί στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου την "φωτογράφισε" ως "αλκοολική" ζητώντας να ισχύσει το αλκοτέστ για όσους εισέρχονται στο Κοινοβούλιο, είπε στο δελτίο του Alpha: «Ο φασισμός έχει αποδειχτεί ιστορικά ότι νικιέται. Η βλακεία είναι αήττητη. Όταν δε, συνδυάζει το φασίστα, τον ναζί και τον βλάκα μαζί που οπλοφορεί τότε είναι κάτι ανεξέλεγκτο». Αναφερόταν φυσικά στο ότι εκπυρσοκρότησε το πιστόλι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αντώνη Γρέγου, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»...
από την υπάλληλο της εταιρείας σεκιούριτι που το παραλάμβανε. Μιλώντας στον Alpha, η κ. Πιπιλή κλήθηκε να σχολιάσει και το αίτημα του Χρήστου Παππά να ελέγχονται κατά την είσοδό τους στο Κοινοβούλιο οι βουλευτές για αλκοολισμό και λήψη ναρκωτικών ουσιών είπε:«Να γελάσω; Σέβομαι το δελτίο ειδήσεων. Δεν θέλω να γίνω νερό στο μύλο αυτών των άθλιων υποκειμένων», είπε. «Ο κ. Παππάς ας κάνει αυτά που κάνει στο σπίτι του, στην οικογένειά του να τα λέει και εκεί που τον παίρνει. Στους ανθρώπους της νύχτας ή τους νυχτερινούς ανθρώπους της ημέρας», πρόσθεσε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive