Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ. Colpo Grosso απο τον Σαμαρά με το "αντιρατσιστικό"(ανθελληνικό επι το ορθότερον) νομοσχέδιο.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ έχουν 112 βουλευτές.
Εφ' όσον το ΚΚΕ εξασφαλίσει οτι τα εγκλήματα του κομμουνισμού θα μείνουν απ' έξω θα το ψηφίσει.Υπάρχουν και 10-12 ανεξάρτητοι που μπορούν να το ψηφίσουν. Υπάρχουν και φλωροφιλελεύθερα τσιράκια της πρεσβείας μέσα στη ΝΔ ,που έχουν ήδη δηλώσει οτι θα το ψηφίσουν , και έτσι το νομοσχέδιο θα γίνει νόμος. Με πρόσχημα την ψήφο της Ρεπούση θα περάσει ωστε να καταδικάζεται όποιος θεωρεί οτι δεν έγινε γενοκτονία των εβραίων (έστω και τεκμηριωμένα) αλλα όχι όποιος αρνείται την πολύ πιό τεκμηριωμένη γενοκτονία των Ελλήνων. Καί την πίτα ολόκληρη (εκτέλεση της εντολής της πρεσβείας ) καί τον σκύλο χορτάτο (οι χαζοδεξιοί θα κρύβονται πίσω απο το δάκτυλό τους και θα βρούν...
την δικαιολογία οτι το κόμμα τους δεν ψήφισε το νομοσχέδιο). ΠΡΟΣΟΧΗ ! Την πληροφορία οτι η πρεσβεία διέταξε την ψήφιση του "αντιρατσιστικού" την έχω απο υψηλότατο κοινοβουλευτικό στέλεχος της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive