Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ, ΤΟ ΞΥΛΟ, ΤΗ ΒΙΑ, ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΟΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ .. ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!

ΣΧΟΛΙΟ: Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ με την πρόταση. Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτε άλλο, απο μια κατοχική, τρομοκρατημένη "Κυβέρνηση" επίορκων, ψευτών, κλεφτών, απατεώνων , δοσιλόγων. Κάνουν ότι κάνουν όλες οι απανταχού χούντες. Αν όντως ήθελαν το .. καλό, πολιτών και εμπόρων, δεν θα τους οδηγούσαν στον βαίο θάνατο και τους μεν και τους δε. Συνενοηθήκαμε; Το ρεπορτάζ:Ολοκληρώθηκε νωρίτερα η συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια με τα προεδρεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ μετά από αίτημα του ιδίου....
 
"Υπήρξε ένας ειλικρινής διάλογος", δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Δένδιας και αναφέρθηκε στην πρόθεση του υπουργείου για νομοθετική ρύθμιση που θα αφορά πορείες κάτω των 200 ατόμων...

κάνοντας λόγο για "προκλητικά" μικρές διαδηλώσεις. Η νομοθετική ρύθμιση θα αφορά σε όλο το χρόνο και όχι μόνο στην τουριστική περίοδο και για όλες τις πόλεις της Ελλάδας άνω των 100.000 κατοίκων. 
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε στα στοιχεία της αστυνομίας σύμφωνα με τα οποία το 2012 έκλεισε το κέντρο της Αθήνας λόγω των 796 διαδηλώσεων που έλαβαν χώρα με τη συμμετοχή λιγότερων από 200 ατόμων.
"Στόχος είναι να βοηθήσουμε την πρωτεύουσα να ανακάμψει", υπογράμμισε ο κ. Δένδιας και συμπλήρωσε: 
«Σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών στη διαμαρτυρία αλλά υπάρχει και κάποιο όριο και το όριο αυτό είναι το δικαίωμα των συμπολιτών μας να ζουν, να κινούνται και να ασκούν εμπορική δραστηριότητα. Ο διάλογος θα συνεχιστεί, θα επιδιώξουμε τη συναίνεση αλλά τη νομοθετική ευθύνη την έχει το κράτος".
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος δήλωσε ότι "με κανέναν τρόπο δεν αποδεχόμαστε έκτατη νομοθεσία που θα περιορίζει ατομικά, συλλογικά, δημοκρατικά και κοινωνικά δικαιώματα. Όπου χρειάζεται να υπάρχουν ρυθμίσεις. Οι πολίτες, οι οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, οι ελεύθεροι δημοκρατικοί άνθρωποι γνωρίζουν και ξέρουν να αυτοπεριορίζονται. Ο νόμος και η τάξη δεν επιβάλλεται με διατάγματα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive