Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Λαμπάδες με...σβάστικες;



Πόσο...κουκουρούκου μπορεί να είσαι για να βάζεις τα παιδιά να...ζωγραφίζουν σβάστικές στις λαμπάδες τους; Οι φωτογραφίες φιλοξενούνται στο επίσημο site της Χρυσής Αυγής -κατά τα άλλο ποιοι είναι...ναζιστές;- με περιγραφές όπως:....
Η Χρυσή Αυγή γαλουχεί την επόμενη γενεά των Ελλήνων με τις ίδιες Εθνικές, Λαϊκές, Θρησκευτικές και Κοινωνικές Αξίες, που η ίδια ενστερνίζεται και κάθε Χρυσαυγίτης και Χρυσαυγίτισσα υπερασπίζεται! Και θα αποτελεί χαλύβδινο περίβλημα για τα Ελληνόπουλα που κάποιοι κίβδηλοι ''εκπαιδευτικοί'' προσπαθούν επιμελώς να μολύνουν με πολυπολιτισμικές διδαχές και αλλόφυλες δοξασίες.

8 σχόλια:

  1. Καλά έχετε ξεπεράσει και τους Συριζοδημαροανταρσίες!Που την βλέπετε την σβάστικα βρε φωστήρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΚΥΛΩΤΟ ΣΤΑΥΡΟ (ΣΒΑΣΤΙΚΑ) ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ.
    ΜΠΟΡΕΙ Η Χ.Α. ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΓΙΑ ΕΜΒΛΗΜΑ,ΔΥΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΑΓΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΚΥΛΩΤΟ ΣΤΑΥΡΟ, ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΥΧΗΣ, ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ.

    ΦΑΙΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στραβωμάρα έχετε, δεν βλέπετε τη φωτογραφία?
    Που είναι οι σβάστικα ρε γελοίοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜAIΑΝΔΡΟΣ KAI ΟΧΙ ΣΒΑΣΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΙΤΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ! ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΧΑ ΜΕ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και σας ειχα για σοβαρους...

    ποτε ξανα εδω

    δουλοι ανθελληνες νεοταξιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλεος πια!!!!!!Δεν ψηφίζω χρυσή αυγή ούτε ψήφισα ποτέ,και διαφωνώ σε πολλά σημεία με την ιδεολογία τους,αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!!!!!!Αν το μαίανδρο τον βλέπετε ως σβάστικα,να πάτε σε οφθαλμίατρο,έχετε πρόβλημα στα μάτια,και μάλιστα σοβαρό!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε σιδερη,ναρκωτικα σου δινουν αντι για φαρμακα; ή μη μπας και η προεδραρα σου 'δωσε νεες εντολες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive