Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ... ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΑΝΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΧΕΡΙ ΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ... ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΞΩ !

Χαμός χθές το πρωί σε γνωστή καφετέρια του Ηρακλείου
- Οι μαθήτριες ζήτησαν τη βοήθεια του ιδιοκτήτη.
Άναψαν τα αίματα το πρωί στο κέντρο του Ηρακλείου, σε γνωστό καφέ. Ένας άνδρας, πιθανότατα αλλοδαπός, ''έβαλε χέρι'' σε μαθήτριες που βρέθηκαν στο σημείο. Αμέσως επικράτησε πανικός αφού οι κοπέλες άρχισαν να φωνάζουν έντρομες. Ο υπεύθυνος του καταστήματος έβγαλε έξω τον άνδρα, αλλά εκείνος συνέχισε να τις παρενοχλεί. Σύμφωνα με το flashnews.gr, αμέσως μετά πήγε στην πλατεία Ελευθερίας και ξεκίνησε να παρενοχλεί άλλες μαθήτριες οι οποίες είχαν κατεύθυνση προς το σχολείο τους.... Τότε ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και δύο άνδρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι ακινητοποίησαν τον άνδρα και τον παρέδωσαν σε αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ που έφτασαν λίγα λεπτά μετά εκεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive