Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Για το .. ψωμάκι τους οι καημένοι. Νέο αιματηρό επεισόδιο στη Μανωλάδα

Νέο αιματηρό επεισόδιο στη ΜανωλάδαΔύο υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 33 και 25 ετών, συνελήφθησαν σήμερα στη Νέα Μανωλάδα γιατί, σύμφωνα με την Αστυνομία, τραυμάτισαν με μαχαίρι δύο ομοεθνείς τους, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητούνται δύο ακόμα αλλοδαποί που συμμετείχαν στο επεισόδιο.
Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες, μαζί με τους άλλους δύο συνεργούς τους που αναζητούνται, μετέβησαν χθες σε παραπήγματα στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, όπου διαπληκτίστηκαν με τους δύο ομοεθνείς τους...

οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τη μη καταβολή οφειλόμενων δεδουλευμένων, από εργασίες σε καλλιέργειες φράουλας.
Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, οι τρεις από τους δράστες ακινητοποίησαν τους δυο παθόντες και, στη συνέχεια, ο 33χρονος τους τραυμάτισε με μαχαίρι. Ο 33χρονος δράστης εργάζεται ως επικεφαλής ομάδας εργατών σε καλλιέργειες φράουλας της περιοχής και είχε οικειοποιηθεί το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ, που είχε παραλάβει από Έλληνες ιδιοκτήτες των καλλιεργειών για να αποπληρώσει δεδουλευμένα εργατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive