Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση: «Χρόνια επισημαίνουμε ότι ανάπτυξη δεν έρχεται με ασφυκτική φορολογία , με ΦΠΑ 23%, με βάρη στην οικοδομή και με μια καταστροφική οικονομική πολιτική. Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι αυτονόητα ζητήματα πρέπει να λύνονται γρήγορα και χωρίς πολλά λόγια, απλώς είναι αποκομμένος απο την πραγματικότητα και κάνει το κόμμα-συμφορά που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ να τρίβει τα χέρια του".Σάββατο 25 Μαΐου 2013
ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΕΡΙ ΠΙΘΑΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ.
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση: «Χρόνια επισημαίνουμε ότι ανάπτυξη δεν έρχεται με ασφυκτική φορολογία , με ΦΠΑ 23%, με βάρη στην οικοδομή και με μια καταστροφική οικονομική πολιτική. Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι αυτονόητα ζητήματα πρέπει να λύνονται γρήγορα και χωρίς πολλά λόγια, απλώς είναι αποκομμένος απο την πραγματικότητα και κάνει το κόμμα-συμφορά που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ να τρίβει τα χέρια του".
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.