Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Άκης: Ο Γ. Παπανδρέου ήθελε να με εξοντώσει πολιτικά. Αυτός ο καημένος δεν ήξερε τίποτα για το.. φόνο!


Άκης: Ο Γ. Παπανδρέου ήθελε να με εξοντώσει πολιτικάΟ Άκης Τσοχατζόπουλος μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού χαρακτηρίζει τον εαυτό του θύμα πολιτικής σκευωρίας την οποία "έστησε" ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Ζητάει επίμονα την αποφυλάκιση της συζύγου του, Βίκυς ΣταμάτηΘύμα πολιτικής σκευωρίας δηλώνει ο πρώην υπουργός Άκης Τσοαχατζόπουλος και θεωρεί βασικό εχθρό του το γιο του πολιτικού του πατέρα Ανδρέα Παπανδρέου, τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Ο ίδος ο Άκης Τσοχατζόπουλος δηλώνει στην εφημερίδα Real News, πως είναι ενοχή του είναι επικοινωνιακά κατασκευασμένη και πως τις κατηγορίες εναντίον του είναι είναι "στημένες" από την τότε ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή τον Γιώργο Παπανδρέου και τους συνεργάτες του...

Ο πρώην υπουργός θεωρεί τη δίκη του πολιτική αφού ήταν "πολιτικές αποφάσεις της τότε κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ επί πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη και μάλιστα από αρμόδιο κυβερνητικό συλλογικό θεσμό, το ΚΥΣΕΑ".
Σύμφωνα με τη Real News, ο Άκης είναι οργισμένος από τις συνεχείς αρνήσεις να κληθούν ως μάρτυρες τα μέλη του ΚΥΣΕΑ, Σημίτης, Παπανδρέου, Βενιζέλος κλπ, αφού όλες οι συμβάσεις εγκρίθηκαν συλλογικά. Μεταξύ άλλων υποστηρίζει πως δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει δίκη γιατί τα αδικήματα έχουν παραγραφεί.
"Βγάλτε τη Βίκυ από τη φυλακή"
Για μία ακόμη φορά ο πρώην υπουργός ζητάει την αποφυλάκιση της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη. Δηλώνει πως τίθεται ζήτημα ανθρωπιστικό αφού η Βίκυ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η σύζυγος του π΄ρωην υπουργού την Παρασκευη υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς".
Χαρακτηριστικά ο Άκης σημειώνει "Ζητώ για ανθρωπιστικούς λόγους, σήμερα, 12 μήνες μετά το Πάσχα του 2012 πο επήλθε η παράνομη, απαράδεκτη και καταχρηστική προφυλάκιση τςη γυναίκας μου, στο όνομα πιθανόν της συζυγικής - οικογενειακής ευθύνης, να αποφυλακιστεί γιατί έχουμε επιδείνωση της φυσικής και ψυχικής υγείας της αλλά και λόγω μακροχρόνιου χωρισμού από το ανήλικο 7χρονο παιδί μας. Οι συνέπειες γ'ίνονται κάθε μέρα δυσμενέστερες. Εδώ απαιτείται για θέμα υγεία να λειτουργήσει η Δικαιοσύνη με την ανάλογη και αντίστοιχη ευαισθησία που επιβάλλουν οι καταστάσεις".
Η Βίκυ Σταμάτη θα προσφύγει και πάλι στο Συμβούλιο Εφετών ζητώντας την αποφυλάκισή της επικαλούμενη τόσο την κατάσταση της υγείας της όσο και το γεγονός ότι το 7χρονο παιδί της ζει με τους γονείς της, οι οποίοι λόγω της ηλικίας τους δεν μπορούν να το μεγαλώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive