«Ηταν ανθρώπινη. Την ενδιέφερε να μάθει τι σκέφτονται οι ντόπιοι, πως βλέπουν τη νέα κατάσταση. Οι άνθρωποι που γνώρισαν από κοντά τη νέα ιδιοκτήτρια του Σκορπιού Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα μιλούν για μια κοπέλα πρόσχαρη, χωρίς σνομπισμό, που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την τοπική κοινωνία της Λευκάδας. Φαίνεται πως η Ρωσίδα κληρονόμος επιχείρησε με το πρώτο της ταξίδι-αστραπή στο νησάκι του Ωνάση να αποδομήσει την εικόνα του πλουσιοκόριτσου που καλλιεργήθηκε μετά την ανακοίνωση του σούπερ ντιλ...
με την Αθηνά. Με ένα λιτό φόρεμα, χαμογελαστή κι απέριττη, τράβηξε τις πρώτες της φωτογραφίες πάνω στο νέο της καταφύγιο.
«Πήγα στη συνάντηση με την προδιάθεση πως θα συναντήσω μια πλούσια σνομπ. Αλλά εκείνη ήταν πολύ ανοιχτή και τόσο πρόσχαρη που εντυπωσιάστηκα», σημειώνει ο αντιδήμαρχος Ελλομένου (όπου ανήκει το Νυδρί), Γιάννης Καρτάνος. Η Αικατερίνα ρώτησε τα πάντα για τους Λευκαδίτες, υπό το άγρυπνο βλέμμα του πατέρα της, που ήταν λακωνικότατος. «Διαπίστωσα την υπερβολική αγάπη που της έχει ο πατέρας της. Την κοίταζε διαρκώς στα μάτια», παρατηρεί ο κ. Καρτάνος.
Από τις επαφές που είχαν οι τοπικοί φορείς με την οικογένεια γνωρίζουν πως στις προθέσεις των Ριμπολόβλεφ είναι να διαμορφώσουν το νησί για τις διακοπές και τους καλεσμένους τους. «Κανείς δεν έχει μιλήσει για τουριστικές επενδύσεις. Θα κάνουν ανακαινίσεις των υπαρχόντων κτιρίων και θα προσλάβουν Λευκαδίτες», λέει ο κ. Καρτάνος. Στη Λευκάδα, άλλωστε, κανείς δεν κρύβει την προσδοκία του για την τονωτική ένεση στον τουρισμό και στην τοπική οικονομία που αναμένεται να φέρει η άφιξη των Ρώσων.
Οι Ριμπολόβλεφ αναχώρησαν χθες από το Άκτιο με το προσωπικό τους αεροσκάφος. Στο 24ωρο που πέρασαν στον Σκορπιό ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους και συζήτησαν τα τεχνικά ζητήματα των ανακαινίσεων που αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.