Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Τσιγγάνοι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς έξω από τις φυλακές Διαβατών. Διμοιρία των ΜΑΤ έσπευσε προς αποφυγή επεισοδίων


Ρομά επιτέθηκαν σε αστυνομικούς έξω από τις φυλακές ΔιαβατώνΕπεισόδιο μεταξύ αθίγγανων και αστυνομικών σημειώθηκε έξω από τις φυλακές Διαβατών. 
Σύμφωνα με το thestival.gr, όλα ξεκίνησαν όταν δύο αθίγγανοι που κινούνταν με ένα φορτηγάκι στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, έχασαν τον έλεγχο του οχήματός τους και προσέκρουσαν στον προστατευτικό φράχτη των γραμμών του ΟΣΕ, με αποτέλεσμα το όχημα να παραδοθεί στις φλόγες. Οι αθίγγανοι κάλεσαν την πυροσβεστική, η οποία όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, καθυστέρησε, με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς το φορτηγάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις στο σημείο έσπευσε περιπολικό από τις φυλακές Διαβατών... οι δύο άντρες επιτέθηκαν στους αστυνομικούς κι ο ένας μάλιστα έσπασε το παρμπριζ του οχήματος της αστυνομίας. 
Στη συνέχεια, στο σημείο έσπευσαν με άγριες διαθέσεις άλλοι πέντε Ρομά που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, όταν όμως κατέφτασαν αστυνομικές ενισχύσεις, τα πέντε άτομα εξαφανίστηκαν.
Τελικώς ο οδηγός και ο επιβάτης του φορτηγού συνελήφθησαν και κρατούνται αυτή την ώρα στο Α.Τ. Ιωνίας, όπου κι έσπευσε διμοιρία των ΜΑΤ προς αποφυγή επεισοδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive